Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Tudnátok olyan lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tudnátok olyan lányt szeretni, aki vagdossa magát?

Figyelt kérdés
Okkal gondolom, nem hisztis feltűnősködés.

2016. júl. 5. 20:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
65%
Haaaat nem szivesen
2016. júl. 5. 20:57
 2/30 anonim ***** válasza:
21%

Igen :3

17F

2016. júl. 5. 20:57
 3/30 anonim ***** válasza:
65%
nem nem kell megint lelki roncs csaj
2016. júl. 5. 20:59
 4/30 zóna_pocok ***** válasza:
89%
Engem???
2016. júl. 5. 21:04
 5/30 anonim ***** válasza:
81%

Nem, főleg hogy ha azt mondja "okkal". Még is milyen értelmes oka lehet ennek? Egyszerűen aki ilyet tesz nem gondol bele abba hogy fertőzést is kaphat vagy komolyabb vágás esetén kórházba kerül és ezzel mások (család és barátok) aggódását válthatja ki arról nem beszélve az ott dolgozók feleslegesen megvetéssel néznek hogy megint egy hülye aki vagdossa magát, mikor vannak olyan emberek akik halálos betegek vagy éppen elvesztették gyerekük de még sem vagdossák magukat hanem próbálnak élni tovább.

Nem kellene egy ilyen felelőtlen, meggondolatlan, és negatív ember az életembe. Nincs rá szükség.

2016. júl. 5. 21:08
 6/30 anonim ***** válasza:
88%
Nem , mert erre nincs ok ... Ès Amugy sem vezet sehovà , csak egy szànalmas menekülès .Lehet lepontozni .16/l
2016. júl. 5. 21:09
 7/30 anonim ***** válasza:
90%
Tudom h alap ból fiúkhoz szólt a kérdés a fordítottja is elképzelhető ezért válaszoltam
2016. júl. 5. 21:10
 8/30 gnoomage ***** válasza:
79%

Milyen okod van erre? Öncsonkításra nincs ok, csak pszichológiai probléma, amit inkább kihagyok.

Már az is sok csajt lepontoz ha régebben csinálta ezt, de elkönyvelem feltűnési viszketegségnek, de aki évekig, az beteg már és sürgősen látnia kell valakinek...

2016. júl. 5. 21:20
 9/30 anonim ***** válasza:
63%

Erre nem lehet ok. Ép eszű ember nem csinál ilyet. Vagy ha még is, akkor az egy gyenge $z@r. Engem is lehet lepontozni.

20/f

2016. júl. 5. 21:35
 10/30 anonim ***** válasza:
83%

Én zöld kezet adtam nektek . :)

Am én lány vagyok de fordított helyzetben sem jönnék össze egy ilyen fiúval. Mert mindig azon agyalnék amikor egyedül van , hogy vajon most vagdossa magát??? Vagy , hogy nem e egy eret vág el. Meg , hogy koszos késsel vagdossa magát és el kap valamit???

2016. júl. 5. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!