Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti tudnátok szeretni egy olyan lányt aki vagdossa magát? Hogyan reagálnátok mikor elmondja nektek? Változtatna a kapcsolatotokon valamit?
A szeretet nem ezen múlik.
De tény,hogy sajnálnám és segíteni akarnék neki.
igen tudnám,szeretni,elfogadnám olyannak amilyen,csak annyiban változtatna,hogy jobban vigyáznék rá.
érző lélek legalább!
mondjuk csak feltűnne
de
próbálnék tenni valamit,hogy abbahagyja
Ugyanúgy szeretném, mintha nem tudtam volna, a kapcsolaton semmit nem változtatna, sőt, örülnék neki, hogy megbízik bennem annyira, hogy ezt elmondja. Megkérdezném tőle, hogy kéri-e a segítségemet, és ha igen, akkor először leülnék vele beszélgetni, és ha látom rajta, hogy olyan lelki gondja van, amivel egyedül nem bízik meg, szakembertől kérnék segítséget.
21/F
De cukik vagytok,fiúk. :)
Én is vagdostam magam sok-sok évig, még 25 évesen is megesett néha. (ezt azért írom,mert az egyik válaszoló tizenéveseket hozott fel). A páromat ez nem befolyásolta, sajnált, és segített nekem. Segített egyébként mindenki,anya,a tesóm is. De a párom is velem volt mindig. Ma már ha nagy ritkán eszembe jut, de soha nem tenném meg újra. Már csak azért is,mert látszana a nyoma és ciki lenne, főleg nekem. (nővér vagyok).
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!