Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti tudnátok szeretni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti tudnátok szeretni egy olyan lányt aki vagdossa magát? Hogyan reagálnátok mikor elmondja nektek? Változtatna a kapcsolatotokon valamit?

Figyelt kérdés

2015. márc. 8. 00:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mindenképpen megértőbb és türelmesebbek lennék vele. Ha elmondaná, csak jobban szeretném. Bár én a vagdosásig nem jutottam el, de teljesen átérezném a helyzetét.
2015. márc. 8. 01:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát nem örülnék neki, ezt kezeltetni kéne pszichiáterrel(nem bántásból mondom). Emósok szokták vagdosni magukat meg lelki sérültek, hogy megmutassák övék a testük és azt tesznek vele amit akarnak.
2015. márc. 8. 01:22
 13/18 anonim ***** válasza:

12es

Nem csak ezért lehet. A lelki sérült ok,de nem azért,mert "az én testem". Az én magyarázatom sokkal egyszerűbb: vagy bűntudat miatt volt, így büntettem magam, vagy azért,mert valóban lelki bajom volt,de mivel a lelkem gyenge így fizikai fájdalmat okoztam mert azzal elvontam a figyelmemet és a fizikai fájdalmat jobban bírom. És nem feltétlenül kell pszichiáter. Én magamtól ill. civilek(mint írtam,család és a párom)segítségével másztam ki belőle. Persze ha már kezelhetetlen,akkor igazad van, szakember kell.

2015. márc. 8. 01:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Miért nem büntetted meg magad inkább 100 fekvőtámasszal vagy 10km futással? A vagdosás veszélyes és maradandó sebeket okoz.
2015. márc. 8. 02:46
 15/18 anonim válasza:
Tudnám szeretni és megpróbálnék neki segíteni, mert sok évig én is ezzel küszködtem.
2015. márc. 8. 07:24
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

Nevetséges és szánalmas dolog a vágdosás. Gyenge jellemre és kevés IQ-ra vall. Tudom, most kib-szott nagy divat, de én addig ütném az ilyen fejecskéjét, míg meg nem jön az esze.

Mit kell drámázni? Cs-szett szappanopera élet. 25N

2015. márc. 8. 08:48
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

(Kérlek ne érezd rosszul magad a sok negatív, tudatlan ember miatt, akik itt írtak.)

Nem változtatna. Kitartanék mellette ugyan úgy, megtartanám a titkát és ha kérné bármikor ott lennék mellette, még ha éjfélkor is hív fel, hogy rosszul érzi magát. Nagyon át tudnám érezni a helyzetét és mindent elkövetnék, hogy érezze, hogy nincs egyedül. :c 18/f

2015. márc. 9. 23:55
 18/18 anonim válasza:
Hát most ha barátnőm elém állna azzal, hogy vagdossa magát, nem rá haragudnék, inkább magamra, elvégre ha olyan boldogtalan mellettem, hogy vagdossa magát akkor elgondolkodnék a kapcsolatunkon. De előtte megtiltanám neki. És faggatnám h miért tette.
2015. márc. 12. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!