Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti tudnátok szeretni egy olyan lányt aki vagdossa magát? Hogyan reagálnátok mikor elmondja nektek? Változtatna a kapcsolatotokon valamit?
12es
Nem csak ezért lehet. A lelki sérült ok,de nem azért,mert "az én testem". Az én magyarázatom sokkal egyszerűbb: vagy bűntudat miatt volt, így büntettem magam, vagy azért,mert valóban lelki bajom volt,de mivel a lelkem gyenge így fizikai fájdalmat okoztam mert azzal elvontam a figyelmemet és a fizikai fájdalmat jobban bírom. És nem feltétlenül kell pszichiáter. Én magamtól ill. civilek(mint írtam,család és a párom)segítségével másztam ki belőle. Persze ha már kezelhetetlen,akkor igazad van, szakember kell.
Nevetséges és szánalmas dolog a vágdosás. Gyenge jellemre és kevés IQ-ra vall. Tudom, most kib-szott nagy divat, de én addig ütném az ilyen fejecskéjét, míg meg nem jön az esze.
Mit kell drámázni? Cs-szett szappanopera élet. 25N
(Kérlek ne érezd rosszul magad a sok negatív, tudatlan ember miatt, akik itt írtak.)
Nem változtatna. Kitartanék mellette ugyan úgy, megtartanám a titkát és ha kérné bármikor ott lennék mellette, még ha éjfélkor is hív fel, hogy rosszul érzi magát. Nagyon át tudnám érezni a helyzetét és mindent elkövetnék, hogy érezze, hogy nincs egyedül. :c 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!