Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet valakibe szeretni úgy hogy nem találkoztál még vele? Csak képen láttad de beszéltél vele telefonon sokat.
Figyelt kérdés
2016. máj. 10. 11:40
2/5 anonim 

válasza:

Bele, de lehet csalódás, ha tényleg találkozol vele.
3/5 anonim 

válasza:

Persze,ez nevezik úgy,amikor a belsőjébe szeretsz bele igazán,de nem feltétlen jó ez,mert máshogy viselkedik telefonon keresztül, és a való életben is,szóval így nagy rá az esély,hogy nem azt fogod látni akit megismertél
5/5 anonim válasza:
Igen!! Beleszerettem én is egy nálam fiatalabb pasiba pedig még férjnél vagyok!! Ráadásul az elején mi megbeszéltük, hogy csak szex kapcsolatot akarunk, de lehet több is lesz. Nem az a udvarlós típus, semmi szép szavak meg ilyenek, ha találkozunk biztos nem lesz csalódás mert a jó oldalát neten keresztül nem ismerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!