Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés

Tudom hogy sok ilyen kérdés van de muszáj megtudnom a véleményeteket.

3 éve nagyon jó barátok voltunk egy fiúval. Mindent tudott rolam (csupa nagybetuvel), mindenrol tudtam vele beszelni. Egyszer pedig elmondta hogy szerelmes belem. Nagyon ossze voltam zavarodva, es sirva bocsanatot kertem es otthagytam. Masnap mikor talalkoztunk csalodott es szomoru volt, de elmagyaraztam neki a dolgokat. Tul fiatalok voltunk, nem alltam keszen es azt hittem hogy nem erzek semmit. Kibekultunk es koztunk maradtak a dolgok. (Amit rosszul tettem mert nem tudtam feldolgozni, mert nem volt kuvel beszelnem). Par napig tok jo volt, de egyre szemetebb volt velem, egeszen addig, amig meg nem utaltatta magat velem (es szinte minden baratjaval). Ezen az even viszont ujra kezd onmaga lenni, es megint beszelgetunk. Nem ugy mint regen, viszont hianyzott. Kedves, meg minden viszont kulonosebben nem mutat erdeklodest irantam. Es en ebben a 3 evben rajottem hogy nem csak baratilag szeretem. Szerintetek elmondjam neki?- megint tonkremenne ez a "kapcsolat". Vagy van esely ra hogy ezek utan szeressen? Tudom nagyon nagy idiota voltam mikor otthagytam egyedul, de mar keszen allok. Egyre tobbszor fog el a feltekenyseg es szinte mindig elkeserit. Mindig visszagondolok arra a delutanra mikor mindent elcsesztem.

Koszonom ha elolvastad, es leirod a velemenyed :)

2016. jún. 16. 21:29
1 2
 11/14 likebike ***** válasza:
Hát ha benne van,akkor találkoztok és úgy is csinálhatod,ahogy én mondtam vagy ahogy gondolod.
2016. júl. 9. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Figyelj, ezt tartsd az eszedben mindig... Egyszer élsz, ne gondolkozz ilyen dolgokon mert lehet hogy már túl késő lesz... Hisz a sírban majd megbánod hogy nem tetted meg 😉 am meg szerintem van esélyed!
2016. júl. 10. 00:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, majd írok a fejleményekrol :)
2016. júl. 10. 10:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Látta de nem írt vissza :(
2016. júl. 10. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!