Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem az exemnél újra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem az exemnél újra?

Figyelt kérdés
alig egy hete szakítottunk és teljesen normálisan beszéltük meg a dolgokat. és bár akkor kijelentette hogy ne reménykedjek hogy újra belém szeret én is és elvileg ő is ki van emiatt az egész miatt. mikor felvetettem hogy legyünk barátok ő azt mondta annál azért többek vagyunk és hogy szeretné ha ő lenne az első akinek megmondom ha újra van vlakim. én többet szeretnék! van még esélyem?

2016. jún. 13. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbálkozz.
2016. jún. 13. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
exnél mindig van esély, de azt mondják aki okos az soha nem próbálkozik ha már egyszer elengedte
2016. jún. 13. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetbe vagyok kb 2 hete szakítottunk a barátommal, továbbra is próbálkoztam hátha helyrehozzuk de azt mondta legyünk barátok most neki idő kell ha átgondolt mindent lehet megkeres... Nos úgy gondolom valami miatt vége lett nálunk is nálatok is és ha először nem működött másodjára sem fog. Légy okos lépj túl rajta :)
2016. jún. 13. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!