Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
P.Ildi.Helga kérdése:
Szerintetek van eselyem meg az exemnel?
Figyelt kérdés
Nagyon szerettuk egymast de tobb okbol kifolyolag szakitottam vele.
1.Tul nagy a tavolsag koztunk,o videken lakik,en pedig a belvarosban(kb.70 km a koztunk levo tavolsag)
2.Az utobbi idoben elhanyagolt,igy masok tarsasagat kerestem,a vegen pedig mar semmibe vettem.
Sajnos csak akkor jottem ra,hogy mennyire szeretem,amikor mar elveszitettem.(Mar egy eve nem vagyunk egyutt)En ugy erzem,hogy meg szeret,de nem tudom,hogy mit is tehetnek,hogy egy uj eselyt adjon,mar mindennel probalkoztam...de lehet valamit kifelejtettem,mivel probalkozhatnek meg,hogy ujbol meghoditsam?
2015. júl. 21. 22:16
1/2 anonim válasza:
Váratlan dolgok, őszinteség teljes szívből... gondolok itt arra, hogy hangosbemondóval végigmész az utcán, hogy őt szeretem, vagy kirakod nagyban este mécsesekkel hogy szeretlek, bármi ami elsőre őrültségnek hangzik, de szívből jön, a lényeg hogy egy percre se add fel :)
2/2 anonim válasza:
Szerintem az exeddel ne jöjj össze újra. Nem véletlen, hogy szakítottatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!