Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélyem az exemnél?
Szerintem ha volt konflikuts köztetek, akkor az neki is eltarthatott egy darabig, mire megemésztette. Lehet, hogy ez az egész szituáció azért van köztetek, mert bármennyire is szeretitek egymást és vonzódtok egymáshoz, nem tudjátok a gondokat megbeszélni.
Az érzelmek sajnos nem egyformák még egy konkrét emberrel kapcsolatban sem. Van, amit imádsz benne és van, amit utálsz. És sajnos ha nem törekszünk kiegyensúlyozottságra, akkor hol az egyik, hol a másik győz. Ő most szerintem éppen abban a periódusban van, hogy visszahúzza a szíve hozzád még akkor is, ha tudja, hogy nem volt minden tökéletes. Hiszen mindenki vágyik a szeretetre, az ölelésre még ha csak egy kis időre is...
Rajtatok múlik, hogy hogyan döntötök -- ha újrakezditek, akkor viszont változtatnotok kell az eddigieken és olyan kapcsolatra törekednetek, ahol jobban elviselitek egymás gyengéit, meg tudtok bocsátani egymásnak kölcsönösen illetve meg tudjátok beszélni a gondokat és később annak megfelelően tudjátok alakítani a kapcsolatotokat.
Remélem, találsz hasznosat a válaszomban!
Mivel nem vagyok az exed helyében, nem tudom, mi a pálya. Mi lenne, ha megkérdeznéd tőle? Vagy újra közeledni akar, de az is lehet, hogy túllépett rajtad és most csak simán barátkozna, mivel a gyerek érdekében fontos, hogy jó viszonyt ápoljatok. Nyisd ki a szád és kérdezz, még mindig ezt gondolom.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!