Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem jelölt be, de amikir...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem jelölt be, de amikir bejelöltem akkor visszajelölt, akkor lehet még esélyem?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú a suliból, csak látásból ismerem. Ha nem jelölt be, attól még lehet esélyem?
2016. jún. 15. 12:31
 1/10 Stark2000 ***** válasza:
100%

Ebből az apró dologból ne szűrj le ilyen következtetést, mert ha beleéled magad, nagyon csúnyán pofára lehet esni. Én is visszajelölök mindenkit (ha ismeretlen, ha nem), csak mert nem szeretnék bunkó lenni. :D

Attól mert nem jelölt be.. ez semmit nem jelent. Lehet, hogy nem is tudja a neved, csak látásból ismer és tetszel neki. Rengeteg alternatíva lehet. Beszélgess vele.. abból rengeteg minden leszűrhető (de ne chaten, mert abból nem igazán. ott elég egyhangú a dolog :D).

2016. jún. 15. 12:35
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
XD, sírok! :D
2016. jún. 15. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
ki a francot érdekel, hogy van-e esélyed??? magyarország-ausztria 2-0 ébresztő ember!!! és neked ez a legnagyobb gondod, hogy van-e esélyed?
2016. jún. 15. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

Nyertek a magyarok :O.. Azt se tudtam, hogy játszanak XD, onnan tudtam, hogy az internet tele van vele :P, nem érdekel a foci!

És igen ez VICCES! :D VAn esélyed még :D Esély mindig van :3

17F

2016. jún. 15. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Izland ellen legyünk kemények.

Aztán meg látjuk Dzsudzsinak lesz e esélye kapu mellé lőni, 5 méterről.

2016. jún. 15. 13:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
izland kemény dió lesz.
2016. jún. 15. 13:18
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Izlandiak mindent megfognak tenni a győzelem érdekében.

De azért a portugáloktól is foshatunk.

2016. jún. 15. 13:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
hát látva a tegnapi meccset alaposan fel kell kötnünk a gatyát mindkettővel szemben. izlandiak nagyon küzdenek, látszik, hogy adják fel egy könnyen (vagy sehogy), portugálok meg ugye egy profi csapat, világklasszis játékosok, a technikájuk nagyon jó, de ha a védelmükben sikerül nekünk is rést találni, akkor mi is szerezhetünk gólt.
2016. jún. 15. 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj...

Hajrá MAGYARORSZÁG!!!

Na mi is volt a kérdés?

Ja uuuh.... XD

Kiscsillagom, én a volt kémia tanáromat jelöltem be.

Vissza is jelölt. akkor most kezdjek izgulni? kb 70 éves. Nem mondanám hogy az esetem.

2016. jún. 15. 13:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Most komolyan a kérdésem alatt tárgyaltátok meg a meccset? :D
2016. jún. 17. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!