Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még van esélyem egy első és utolsó ölelésre? 14/L
Figyelt kérdés
Az osztálytársam 15/F, kicsit antiszociális ,mindig enged a többiek cukkolásának,mindig elítélik amilyen nem is.Régebben egy csomót beszélgettünk ,együtt mentünk haza,nagyon jó barátok voltunk,úgy érzem csak nekem tudott eddig megnyílni igazán...de mostanában elhidegült ez az egész barátság ahogy közeledett az év vége ,vele együtt a ballagás is.Mindketten más-más suliba fogunk menni ,elég távol ahhoz hogy soha többé ne találkozzunk...Én már többször is utalgattam neki hogy mennyire szeretem, és nem akarom elveszíteni..de úgy látszik nem nagyon érdekli ,vagy csak nem vette a lapot,ki tudja..Szerintetek még szerdáig lesz esélyem ahhoz hogy elbúcsúzzak tőle egy ölelés formájában,vagy felejtsem el és engedjem el?Ezzel csak az a baj hogy ha bevállalós leszek és megölelem ,lehet hogy örökké megutál majd és ellök magától egy életre..De ha elengedem egy életre bánni fogom ..Mi legyen?
Szerintem több is lesz ebből,mint egy ölelés😉😉.Mondd el neki,amit érzel,lehet félénk és nem tud kezdeményezni.De ti,lányok,sokkal bátrabbak vagytok:)).Szó mi szó,kérdezd meg nyugodtan,csak nem vette a lapot eddig.
2016. jún. 13. 20:35
3/7 anonim válasza:
Szerintem is lehetsz te a bátrabb, nincs vesztenivalód. Szerintem csak félénk, bizonytalan, vagy nem vette a lapot. Nehogy aztán egész életedben ezt bánd utána. Én mindenképpen bátorítalak, majd írd meg hogy sült el :)
2016. jún. 13. 20:40
4/7 anonim válasza:
Azonnal tedd meg! En is ebben a cipoben jarok! Szoval igen tedd meg. Ez az utolso lehetoseged!
2016. jún. 13. 21:00
5/7 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele,megkérdeztem hogy meg-e kapta a levelemet,amit pár hete tettem a táskájába(amibe minden érzésemet leírtam)és én meg mondtam hogy :jó,biztos utálsz miatta...ő meg annyit válaszolt hogy :Ezt még megbeszéljük (szóval nem számíthatok semmi jóra ^^)
2016. jún. 14. 13:09
6/7 likebike válasza:
Dehogyis:).Csak gondolkodnia kell.Ha utálna,egy szóval lerendezett volna.
2016. jún. 14. 15:30
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, vegul megtetted-e, de nagyon remelem, hogy igen.
En is hasonlo cipoben jartam, 2 even at szerettem az osztalytarsamat. Ballagaskor alig mertem ranezni, vegul egyszeruen elslisszoltam. Meg egy sziat se mondtunk egymasnak. Azota nem talalkoztunk, nem beszeltunk, valoszinuleg soha tobbe nem is fogunk. Pedig utolag belegondolva ha valamelyikunk batrabb lett volna, akkor talan most egyutt lehetnenk :( de nem, o nagyon mas uton jar, mint en. Szoval, aki ezt majd olvassa es bizonytalannak erzi magat, annak uzenem, hogy bucsuzaskor tegyen meg ilyesmit batran! Ez csak egy oleles, nem nagy dolog, de megis csodalatos es nagy loketet adhat. Ha pedig rosszul sul el, legalabb megprobaltad, ugysem talalkoztok tobbet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!