Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek elszúrtam? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elszúrtam? Vagy van még egy esélyem? ( többi lent)

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy volt egy csaj, akibe szerelmes vagyok és most döbbentem rá, hogy basszus a jelek azt mutatták, hogy ő is belém. Ő lett volna az első barátnőm, meg akartam mondani neki, hogy szeretem, csak tegnap már nem mertem. Írtam egy levelet, ha gondoljátok, elküdöm nektek. Mondanátok róla véleményt ? Ti hogy reagálnátok rá, ha egy ismerősötök ilyez küldene ? Kell-e izgulnom a levéllel kapcs.-ban ? Már most izgulok. A válaszokat előre is köszi. 17/F
2016. jún. 15. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
NAGYBAN LESZAROM PUTTÓ, NYERTÜNK!!!!! SZÉP VOLT FIÚK ÍGY TOVÁBB!!!!! HAJRÁ MAGYAROK!!
2016. jún. 15. 12:04
 2/6 anonim válasza:
Küldd el a levelet. : )
2016. jún. 15. 12:17
 3/6 Stark2000 ***** válasza:

#1 <-- te ezzel most igazán hasznos tagja voltál a válaszíróknak eme kijelentéssel. :D

Szerintem küld el a levelet amúgy. Nem hiszem, hogy rossz reakciót váltana ki belőle az a levél (főleg, ha bejössz neki). Csak bátran add neki oda akár személyesen is. Nem muszáj, hogy ott helyben a szemébe mond, hogy szereted. Ha elolvassa, abból is biztosan sokat olvasna le az érzéseidből. :)

2016. jún. 15. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:

RIA RIA HUNGÁRIA!

AZ ÉJJEL SOHA NEM ÉRHET VÉGET , VARÁZSOLJ NEKÜNK VALAMI SZÉPET....

SZÉP VOLT FIÚK , HAJRÁ MAGYAROK!

2016. jún. 15. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Elküldheted a levelet, de egy jó tanács: ne habozz, azonnal küldd el neki, ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy ő is hasonlóképpen érez.
2016. jún. 15. 14:25
 6/6 anonim válasza:
Ne izgulj! Ha tetszel neki akkor van esélyed nála.😉
2016. jún. 23. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!