Van még rá esélyem, vagy elszúrtam?
Figyelt kérdés
Idén jelentkeztem egyetemre. Kérdésem az lenne, hogy ha most nem duális képzésre jelentkeztem, de ha jövő év elején jelentkezek egy céghez, akkor még lehet belőlem duális hallgató2016. márc. 20. 15:50
1/1 anonim válasza:
Tudtommal csak duális képzésről van lehetőség simára váltani, fordítva nem. De ez szerintem egyetem függő.
Viszont megjegyezném, hogy ha amúgy is dolgozol a szakmádban egyetem mellett, akkor semmi értelme nincs azon vacillálni, hogy duális vagy sem, szerintem még jobban is jársz a sima képzés + mellette munkával, mint a duálissal önmagában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!