Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Emberek! Ezek alapján szerinte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilly203 kérdése:

Emberek! Ezek alapján szerintetek érez irántam valamit? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van az osztályomban egy fiú aki tetszik nekem.

A "jelek":

nagyon kedves velem, amikor rosszat mondtam az egyik barátjára őt nem érdekelte, azt mondja hogy kifejezetten jófej vagyok és nem tud rám haragudni, szerinte én vagyok a legkedvesebb lány az osztályból, egyik órán mondta hogy üljek mellé, szokott nézni, próbál megnevettetni, szomorú ha (poénból) mondom neki hogy nem is vagyunk barátok, kiáll mellém jelenteni.

Ha eszembe jut pár dolog majd leírom még.

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. jún. 15. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha gondolod írj privátot. Ott elmagyararázom a dolgot.Amúgy hány éves vagy?
2016. jún. 15. 18:46
 2/9 A kérdező kommentje:

13/L

13/F

2016. jún. 15. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy tetszel neki. Ha tetszik neked, és ezek a "jelek" akkor szerintem többet is akar tőled. Beszéld meg vele a dolgot és kiderül, hogy mi is pontosan a helyzet. Sok sikert!
2016. jún. 15. 18:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Igazából azért vagyok bizonytalan, mert tudja, hogy szeretem.

Viszont ha ő is szeret akkor nem lépne? Vagy csak félénk?

2016. jún. 15. 19:01
 5/9 anonim válasza:
Szerintem csak baratnak akar
2016. jún. 15. 19:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Elvileg tetszem neki, de ebben nem vagyok biztos. A többiek azt mondják, hogy van esélyem nála.

2016. jún. 15. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt nehéz nekem megítélni, mert nem ismerem. Igen benne van a pakliban, hogy félénk és azért nem lép vagy csak attól fél, hogy balul sül el és elveszít. Ezért kell nyíltan négyszemközt megbeszélni, mert akkor talán felbátorodik és elmondja magától.

#3 voltam.

2016. jún. 15. 23:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Ezen én is gondolkoztam.

2016. jún. 16. 13:42
 9/9 Moda moda válasza:
Szerintem tetszel neki csak picit szegyenlos mert nem tudja biztosra te mit erzel ha tudna mar biztos lepett volna probald neki valahogyan kimutatni mit erzel
2016. jún. 17. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!