Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5 évvel idősebb lányt kedvelek?
Na itt kifejteném a dolgot.
Én egy 13 éves srác vagyok, aki olyan környezetben nőtt fel ahol mindig idősebbekkel volt összevéve.
A régi utcámban lakott vagy 20 gyerek, amiből vagy 18 idősebb volt nálam, és mindig velük voltam kint, és szerintem ezért picit érettebb vagyok a korosztályomnál.
El bírok beszélgetni bárkivel bármiről igazából.
Bármilyen témába beszállok amihez kicsit konyítok, és én is jobban szeretek érettebb témákról beszélni de ez az én korosztályommal lehetetlenség. De szoktam beszélgetni egyik régi ismerősömmel aki 16 éves és tökéletesen megértjük egymást, ő is mondja hogy érettebb vagyok a koromnál.
A logikám is átlagon felüli "egolvl99"
Járok matekversenyre, matek tanár is mondta stb.
Én 6.os vagyok, maradtam +1 évet az oviban.
A lány 9.-es bár mindjárt 7,10.esek leszünk.
Sokszor rágondolok, imádok vele beszélgetni, sokat álmodok vele meg minden. :D
Értem én hogy ha a fiú lenne ennyi idős a lány meg annyi mint én úgy teljesen normális lenne, de a lányt cikizik azért ha fiatalabbal jár, meg a lányok az idősebb pasikat szeretik ilyenkor.
Utána olvastam és olvastam olyat hogy ez egy kamaszkori fellángolás stb.
Sosem voltam még szerelmes szóval fogalmam sincs hogy milyen lehet, ezért nem tartom kizártnak.
Nem akarok szerelmet vallani neki mert először azt sem tudom hogy igazából kedvelem-e, meg abban is biztos vagyok hogy ő nem kedvel.
Először is nem gondol úgy rám mivel régóta ismer, és szerintem az a kisfiú beleégett az emlékezetébe.
4-5-ös vagyok mindenből, szóval rossz tanuló az nem volnék. :D
UI: Facen szoktam vele beszélni, régebben beszélgettünk élőben is de mostanság csak facen. :D
Mit kellene tennem?
Még amit kihagytam:
Nem vagyok kocka, hidegen hagynak a gamek.
Játszás helyett eljárok edzeni persze nem súllyal, rajzolni szoktam gyakorolni, plusz tervezek eljárni futni is.
Tudom, tudom ilyen korban nem kellene csajozással ezzel törődnöm de nem én kerestem a bajt!
Köcsög Cupido! :D
Jhaaaahj, de jó végre egy értelmes embert látni!!! Üdv a klubban, kitartást a sok hülyéhez! ;)
Amúgy, csak annyit tudok mondani, hogy ezt vele beszéld meg. A másik, amit egyáltalán nem értek az az, hogy miért érdekel mindenkit a másik véleménye? Én ezt nem értem, ha nekem valaki beszólna, hogy milyen párom van, akkor egyből leszedném az álkapcsát és onnantól fogva tejbepapin élne. Ennyi. Tehát ne másokkal foglalkozzatok (főleg, hogy valószínűleg jóval hülyébb nálatok), hanem azt tegyétek, ami nektek jó. Sok sikert és kitartást! ;)
Ne foglalkozz mások véleményével.
Nálunk is ez a helyzet, én 19/L a párom meg 17/F. Először minket is nagyon megnéztek,furcsállották,aztán megszokták. Le kell tojni a rosszakarókat..
Hogy mit tegyél? Nos, az írásodból.nekem az jön le,hogy tényleg éretteb vagy és okos...Ne csak beszélgessetek,hívd el egy találkára,ne rohanj bele egyből. Találkozzatok többször,aztán majd kialakulnak a dolgok. Látni fogod,hogy hogy viszonyul hozzád. Több alkalom kell ehhez mire kialakul. :)
Drukkolok neked, hajrá! :)
Ez nem pont az a probléma, de én nemrég együtt voltam 23 évesen egy 34 éves lánnyal több mint fél évet és nem a korkülönbség volt a nehézség, csak az összejövetel szempontjából, ami tartott vagy fél évig.
Szerintem legyél vele kedves bókolj neki, hívd el moziba/sétálni (szerelmet ne vallj neki, mert megriaszthatja), de ha tetszel neki nem lesz bajod.
(Én is matekos vagyok, de nekem csak 19 évesen lett először barátnőm.)De találkozgass, vele, mert a facebook nem igazán ér semmit. Szurkolok, hajrá!
Húúú. Mennyi pozitív visszajelzés van itt? D:
én meg féltem hogy majd leszólnak hogy hogy merészelem ezt.:D
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!