Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy baj az, ha egy nálam 20 évvel idősebb férfit kedvelek?
Én egy 16 éves lány vagyok. Még sosem volt barátom (az igazat megvallva nem is kerestem) Nem rég, viszont teljesen véletlenül megismerkedtem egy nálam 20 évvel idősebb, ráadásul német emberrel. Nagyon megkedveltük egymást. Olyan érzés, mintha vagy 1000 éve ismernénk egymást. Ez talán azért van, mert gondolkodásilag teljesen egy hullámhosszon vagyunk idáig. Nekem ez akkor is nagyon fura, hogy ő 20 évvel idősebb. Nem zavar, mert tényleg nagyon kedvelem és ő is engem, de nem tudom, hogy ez jó vagy rossz. (Egyébként még soha nem találkoztam ennyire kedves, tisztelettudó, udvarias, gyengéd emberrel mint ő (pláne a korombeliek között, persze nem mondom, hogy az összes korombeli srác bunkó...)) Mellesleg semmi olyat nem akar, amit én még nem akarok... Furán érzem magam... Mellesleg még lelkiismeret furdalásom is van, mert én mindent megosztok anyuval, de ezt nem tudom, hogyan mondjam el. Félek nem tetszene neki a dolog és megtiltaná, hogy beszéljek Günterrel....
Kérlek Téged, bármilyen véleményed is van (legyen az jó/rossz) vagy ha hasonló cipőben jársz, írj nekem!
Előre is mindenkinek nagyon szépen köszönöm!
Szia!
Én nem ítélek el senkit az ilyen dolgok miatt,hisz az érzelmeidnek nem tudsz parancsolni,csak nagyon furcsának tartom!
Gondolj bele:Amikor te megszülettél,akkor ő már 20 éves volt!
Így azért elég morbid,nem?
Nem lehet,hogy ő csak kedvel téged,mint egy barátot?
Egyáltalán találkoztatok már személyesen vagy még csak neten keresztül beszéltetek?
Nem tudom,hogy mit tennék a helyedben,mert én szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben,de abban 100%ig biztos vagyok,hogy anyukádnak nagyon nem tetszene ez a helyzet!
Ha te 16 vagy,akkor kb anyukád olyan 35 és 42 között lehet!
El tudom képzelni,amikor elmondod neki!:S
Szerintem nem lenne túl kellemes beszélgetés!Hisz anyukáddal nem lehet túl nagy köztük a korkülönbség,így elég furcsa lenne a helyzet!
Meg gondolj bele...apád is lehetne,ha kicsit korán kezdte volna a dolgokat...!
Meg azért az a 20 év elég jelentős korkülönbség!És ha ő egy éven belül gyereket akar majd?Akkor mi lesz?Otthagyod az iskolát és feleségül mész hozzá és gyerekeket szülsz neki?
Egy ilyen korú férfi általában már családos apa,szerintem neki csak egy kaland lennél!
Az ilyen korú férfiak sokszor kikezdenek fiatal lányokkal,mert ilyenkor azt érzik,hogy még mindig jó pasik és,hogy akárkit meg tudnak hódítani,még egy fiatal kis csajt is
Hát ötletem nincs,hogy mit tennék a helyedben,de szerintem inkább felejtsd el valahogy,mert nem nagy rá az esély,hogy ebből jó fog kisülni!
Akárhogy is döntesz,sok sikert!
Üdv!
Szerintem nem feltétlenül csak kaland lennél. Persze előfordulhat az is, sőt, nagy esély van rá, de lehet, hogy ő egy olyan férfi, aki nem túl sikeres a nők körében, így fiatalabb lányoknál próbálkozik, ami érthető, de nem helyes... Te pedig szerintem érettebb lehetsz az átlagnál [az írásodból az tűnik ki, hogy nem egy vihogó csitri vagy], így akár lehetnek ezek igaz érzelmek is.
De mindettől függetlenül ez a kapcsolat halálra van ítélve. Nem akarlak lelombozni, tényleg! De ez a korkülönbség egy szinte áthidalhatatlan akadály, főleg a te korodban. Szerintem próbáld meg elfelejteni. Csak a saját érdekedben...
Köszönöm a véleményeiteket!
Igen már találkoztunk... életemben először szántam rá magam, hogy találkozzak valakivel, akit a neten keresztül ismertem meg, de nem ért csalódás. Élőben is olyan rendes, mint neten. Anya 46 éves apa pedig 52, de ettől függetlenül értem, hogy mit akarsz mondani és én is furcsának tartom a korkülönbséget, mint már mondtam is. A sulit természetesen nem hagynám ott semmi pénzért... De szerintem tudna várni...mármint Günter. Lehet, hogy csak egy kalandnak tervez be, de akkor nem fog neki összejönni. Én közöltem vele (hogy még az elején elkerüljük az esetleges félreértéseket) hogy 18 éves korom előtt tuti, hogy nem lesz semmi és utána sem egyből az lesz az 1. dolgom, hogy ágyba bújok vele. Engem így neveltek és nekem ez a természetes... Tényleg nagy a korkülönbség én 40 leszek amikor ő 60 és kitudja mikor kell meghalnunk. Nem szeretném egyedül leélni az életem hátralévő részét. De tényleg nagyon kedvelem.. nehéz ez...
Köszönöm szépen a kommentárodat!!:)
Ezt csak is ő tudja, hogy mire tervez, de szerintem, ha csak (mondjuk ki) szexpartnert keresne, akkor nálam jóval könnyebben kapható lányoknál próbálkozna. De ki tudja... lehet, hogy neki én egy "kihívás" vagyok...
Semmi baj, én tényleg minden véleményre kíváncsi vagyok!
Még egyszer neked is köszi.
És örülök, hogy azt, hogy érettebb vagyok egy rövidke írásomból le tudtad szűrni... sokan mondták már. Köszi ezért is!
Éppen az imént hívott, beszélgettünk közel 20 percet:D és annyira boldog vagyok! Még a mai nap folyamán rengeteget kell tanulnom, de már ez sem zavar, mintha kicseréltek volna!!! Nagyon boldog vagyok:D
Egyébként én ezért sem akarom elmondani nagyon senkinek a környezetemben, mert nem akarom a sok lehangoló szöveget hallgatni (persze egy véleményt elolvasni és egyfolytában egy bizonyos lehangoló szöveget pláne szüleink szájából hallani nem egy és ugyan az) amire jelenleg gondolni sem akarok! Senkinek sem beszéltem róla, csak egy barátnőmnek, (és nektek) de neki sem mertem elárulni a valódi korát... Nincs kivel beszélnem nekem sem erről.
Kíváncsi vagyok az emberek véleményére/tanácsára és minden egyes ember saját nézőpontjára, de magamat ismerve úgy is azt fogom tenni amit én majd (vagy ezekből a hasznos információkat leszűrve vagy csak egy saját elképzelés alapján) a fejembe veszek. Azért van szükségem ezekre, mert kapcsolatok terén semmilyen tapasztalatom sincs.
Ha esetleg szükséged van valakire, akivel beszélgethetsz, engem elérsz itt!:) köszönöm, hogy írtál és legyetek boldogok!!!
Szia!
A 20:13-as válaszoló vagyok. Ha gondolod még írhatsz nyugodtan én is szívesen "beszélnék" veled! Örölök, hogy ilyen jól elvagytok egymással. Képzeld mikor én először találkoztam vele, azt hittem majd beszélünk 1 órát vagy ilyesmi , de észre se vettük és 5 órán keresztül beszélgettünk. Ez egy korombelivel se sikerült.Azt hiszem például ezért is vonz az idősebb korosztály..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!