Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem? Van egy 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Van egy 4 évvel idősebb lány akit nagyon kedvelek. Tudom, h Ő is engem. A korkülönbséggel semmi bajunk.

Figyelt kérdés
Az a probléma, h elég régóta van kapcsolata amiben nem érzi jól magát, de viszont nehezen tud szakítani.Hogyan tudnám megkönnyíteni a dolgát vagy mit lehet ilyen helyzetben csin.?
2009. ápr. 27. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
hát először is semmit, mer megvernek ha kidrül hogy beleszólsz, ez az ő magánügye...maximum támogathatod, több szeretetet nyújthatsz neki, amitől megsürgeti magában a döntést, és elszánja magát hogy megmondja, kell bele egy kis önbizalmat önteni, hogy álljon ki a véleményéért, ha nem szeretne vele lenni akkor ne legyen... amúgy a 4 év sem korkülönbség, pont jó! sok boldogságot
2009. ápr. 27. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Kur*a életbe! Tele van az oldal az ilyen kérdésekkel, és elegem van belőletek! Mocskos szemétség más csajával ilyeneket tervezgetni! Lehet hogy még megtudnák oldani a dolgot, mert az 1 dolog hogy érzel valamit a csaj iránt, de lehet hogy ő is sokkal boldogabb lenne ha megoldódna a gondja a mostani barátjával, és a mostani barátja sem mind1 mit érez. Mint mondtam lehet megtudnák oldani még, de mindig van valami kis k*csög aki bekever. Keressél mást b*szki! Nekem is teccik a k*rva BMW-d érzek iránta valamit, mégsem veszem el tőled, az a tiéd. Nem eresztem le a kerekét, csak hogy tese mehessél vele sehova hamár az enyém nem lehet! Pontozzatok le, de elegem van az ilyenekből!
2009. ápr. 27. 23:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Várnod kellene. Ha a lány veled akar lenni, előbb-utóbb úgyis szakítani fog. Ugyanis a lányok képesek ezt megtenni, és most bocs a férfiaktól, ha sztereotipizálok...

Amúgy a 4 év korkülönbség még nem abszurd, csak akkor, ha te mondjuk 13 éves vagy, a lány meg 17...

Különben előző válaszolóra reagálva: én sem érzem a legjobban magam a kapcsolatomban, és én is reménykedek benne, hogy túl jutok ezen, és meg tudjuk oldani a problémákat, amik engem zavarnak... de... ha jönne egy srác, aki föllobbantja bennem újra azt a lángot, ami már kihunyt, lehet, hogy én is szakítanék, és nem próbálnám rendbehozni azt, ami már rég óta rossz... Mert most még remélhetem, hogy a helyzetem javulni fog (a hiba biztosan bennem van), de ha látnék esélyt boldogságra szenvedés nélkül, én is lehet, hogy azt választanám... Talán csak a jelre várok... Megértem az indulatodat, csak kicsit szerettem volna megvilágítani a másik oldalt is. (23/L)

2009. ápr. 27. 23:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat!

23:41 igaz amit írsz csakhogy én már jópár hónapja várok rá...nem szerető vagyok hanem szerelmes és kivárom míg szabad lesz...nem az van amire szerintem te gondolsz:).nem veszem el a fickójától, ha elrontott valamit észre kellene vennie.már régóta csak marakodnak...

2009. ápr. 28. 07:26
 5/6 anonim ***** válasza:
engem is pontozzatok le, de egyetértek a második hozzászólóval (23:41)
2009. ápr. 28. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is várjál még.

Ha van merszed, annyit még megtehetsz, hogy beszélsz a fiújával is. Mondd meg neki, hogy döntsön: kapja össze magát (és beszéljék meg a problémát) vagy búcsúzzon el.

De ezt előtte beszéld meg a lánnyal is.

2009. ápr. 28. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!