Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Van egy 4 évvel idősebb lány akit nagyon kedvelek. Tudom, h Ő is engem. A korkülönbséggel semmi bajunk.
Várnod kellene. Ha a lány veled akar lenni, előbb-utóbb úgyis szakítani fog. Ugyanis a lányok képesek ezt megtenni, és most bocs a férfiaktól, ha sztereotipizálok...
Amúgy a 4 év korkülönbség még nem abszurd, csak akkor, ha te mondjuk 13 éves vagy, a lány meg 17...
Különben előző válaszolóra reagálva: én sem érzem a legjobban magam a kapcsolatomban, és én is reménykedek benne, hogy túl jutok ezen, és meg tudjuk oldani a problémákat, amik engem zavarnak... de... ha jönne egy srác, aki föllobbantja bennem újra azt a lángot, ami már kihunyt, lehet, hogy én is szakítanék, és nem próbálnám rendbehozni azt, ami már rég óta rossz... Mert most még remélhetem, hogy a helyzetem javulni fog (a hiba biztosan bennem van), de ha látnék esélyt boldogságra szenvedés nélkül, én is lehet, hogy azt választanám... Talán csak a jelre várok... Megértem az indulatodat, csak kicsit szerettem volna megvilágítani a másik oldalt is. (23/L)
Kösz a válaszokat!
23:41 igaz amit írsz csakhogy én már jópár hónapja várok rá...nem szerető vagyok hanem szerelmes és kivárom míg szabad lesz...nem az van amire szerintem te gondolsz:).nem veszem el a fickójától, ha elrontott valamit észre kellene vennie.már régóta csak marakodnak...
Szerintem is várjál még.
Ha van merszed, annyit még megtehetsz, hogy beszélsz a fiújával is. Mondd meg neki, hogy döntsön: kapja össze magát (és beszéljék meg a problémát) vagy búcsúzzon el.
De ezt előtte beszéld meg a lánnyal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!