Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Nem értem

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Nem értem

Figyelt kérdés
Van egy lány aki iránt talán érzek vmit. Amikor személyesen találkozunk hozzámjön a társaságba mosolyogva és szinte egész végig beszélgetünk mindenféle mélyebb témákról is. Olyankor úgy érzem mintha legjobb barátok lennénk és mintha érezne irántam valamit mert folyton megfogja a vállamat meg suttog a fülembe. Ilyenkor teljesen feldobódok. De amikor ráírok és próbálok beszélgetést kezdeményezni 10 percek után válaszol és ő szinte sose ír rám magától. Mintha alig ismernénk egymást. Ilyenkor teljesen feladom és lemondok róla. Majd legközelebb találkozunk és kezdődik elölről. Nem tudok rájönni miért van. Köszönöm előre a válaszokat :)

2016. máj. 31. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy nem ír rád és nem válaszol rögtön nem mindig jelent rosszat. Tapasztalatból mondom :) Nem is az a mérvadó, hanem inkább a személyes viselkedés. Gondolj bele, fordítva milyen rossz lenne. Kettesben milyen? Mert úgy látszik meg igazán érez e valamit
2016. máj. 31. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Kettesbe nem igazán voltunk mindig többen is voltak körülöttünk de szinte teljesen elzárkózunk a többiektől sokszor és úgy beszélgetünk ott vagyunk mellettük de rengeteg mindenről csak mi ketten beszélünk egymás közt
2016. máj. 31. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Valahogy azért meg kéne próbálni kettesben is. Mert sajnos társaságban mindenhogy csalóka. Az nem jó ha csak akkor találkoztok
2016. máj. 31. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom valahogy összehozni. Köszönöm a válaszokat :)
2016. máj. 31. 20:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!