Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nagyon szimpatikus. Elhívott randira. Hazafelé láttam h iszik és cigizik. A többiek akik ismerik azt mondták depis és vagdossa is magát. Nekem ettől függetlenül nagyonszimpi. De mindenki csak azt mondja h sokat ordít és h rászoktatna a drogra. Szerintetek ez milyen fiú? Elmenjek vele randizni?

15/L

2016. máj. 30. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Aki ezt csinálja, beteg ember...
2016. máj. 30. 16:36
 2/4 gegefox válasza:

A leírtak alapján a véleményem egy határozott NEM.

biztos találsz jobb pasit.

2016. máj. 30. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem megpróbálhatod. Tapasztalatból mondom, hogy legtöbbször az ilyen fiúknak szüksége van valakire. Lehet épp rád. És ha nem mész el vele lehet még jobban maga alatt lesz, hogy megint elrontotta. Szerintem menj el egyszer, aztán ha nem tetszik megmondod neki, hogy bocsi de mégse és hát na. De ha meg tetszik, jól érzed magad. Kitudja. :D
2016. máj. 30. 19:15
 4/4 gegefox válasza:

ebben is van valami ment a zöld pacsi

De egy tanács az agyad ne egy befőttes üvegbe tartsd legyen kéznél mindig.

2016. máj. 30. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!