Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság vagy több? Esetleg csak kihasznál?
Tavaly szeptemberben lettem 9.-es. Az új osztályunkban van egy fiú akivel már az elején nagyon jóban lettünk. Eleinte csak kimentünk a folyosóra és kettesben beszélgettünk. (Mindig ő hívott ki.) Beültünk egy ablakba és kis távolságot tartva egymástól beszélgettünk. Aztán ez a kis távolság eltűnt. Vagy szorosan egymás mellett ültünk, vagy ő ült én pedig a lába között álltam, vagy fordítva. Ha órán egymás mellett ültünk, akkor összefonta a lábait az enyémmel és szorosan mellém ült. Szóval egyre több lett a testi érintkezés. Aztán már nem csak a folyosón voltunk együtt, hanem nagyszünetekben kiszöktünk a suliból és vagy lementünk a hintákhoz vagy mivel nagyon közel lakik a sulihoz felmentünk hozzá.(Nem történt semmi!!) Egyre többen kérdezgették tőlünk, hogy együtt vagyunk-e vagy hogy mi van közöttünk. Erről még nem nagyon, sőt egyáltalán nem beszéltünk, hogy pontosan mi is van közöttünk.
De vannak napok, sőt van mikor egy hétig nem is nagyon beszélünk. Ő alapból is sok lánnyal beszél. De azt monda csak barátok. A lányok persze próbálkoznak, de már 3 lány utasított vissza. Mikor rákérdeztem, hogy miért olyan volt mint aki megsértődött és utána nem is faggattam. Ezért nem is kérdeztem rá kettőnkre.
Lehetséges hogy érez valamit vagy csak kihasznál?
Válaszokat előre is köszönöm! :D
És mi van ha mégsem? Ha csak barát és így fejez ki? És ááá... ha több akkor miért nem lépett egy év alatt semmit?
U.i.: Köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!