Vajon csak kihasznál? Hogy tudhatnám ezt meg?
A padtársam, aki lány (én fiú vagyok) nem tanul olyan jól mint én, így sokat kéri hogy segítsek a felmérőkben, sőt elvárja azt. És ha mondom neki, hogy nem segítek most, akkor kiakad és kezd veszekedni.
Másképp ő is tanul, csak vannak lemaradásai és nincs ahogy behozza mind. Szóval nem nagy a különbség, van néha hogy ő is segít nekem, ha nem tudok valamit. Másképp meg elég jól beszélgetünk.
Az lenne a kérdésem, hogy van valami lehetőség hogy megtudjam csak kihasznál, vagy barátként is néz rám, vagy legalább, ha nem segítenék többet a felmérőben eltűrne maga mellett.
...Viszont ha o valoban baratnak tekint..te pedig nem segitesz neki, akkor jogosan sertodik meg ..elvegre a baratok azert vannak, hogy pl segitsenek egymason.
Egy modjat azert lattom, hogy hogyan tedd probara.
Kerjel tole valamilyen szivesseget pl mutasd azt, hogy egy bizonyos tantargyban gyenge vagy, mig o erosebb igy a segitsegere szorulsz. Ha elutasitja, vagy cask gorcsosen segit...akkor azt jelenti, hogy igenis kihasznal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!