Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek csak kihasznál a...

Hóbogyó kérdése:

Szerintetek csak kihasznál a barátnőm?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon jóba lettem egy osztálytársammal, jó barátnők lettünk mindig együtt mászkáltunk a városban suli után. Volt egy csaj akit ő nagyon nem bírt. Aztán egyik pillanatról a másikra hirtelen jóban lett ezzel a csajjal, és már ő is jött velünk vásárolni meg minden amivel nem is lett volna baj, csaj ilyenkor mindig olyan személyekről beszéltek akiket én nem ismertem és olyan dolgokról tettek megjegyzést amiről nem tudtam. Így feleslegesnek éreztem magam. Le is váltam. Nagyon rosszul esett. Aztán összevesztek de úgy hogy totálisan megutálták egymást. Aztán a barátnőm megint velem haverkodott. És még jobb kapcsolatunk lett. ( Amíg a másik csajjal barátkozott addig csak nagyon nagyon ritkán beszéltünk.) És most a napokban egy igen fontos esemény történt vele, amit velem nem osztott meg viszont a másik csajjal igen. Én is egy ideig ott voltam, amikor elmondta neki de nem hallottam az egész történetet és nem avatott be. Szerintetek most megint kezdődik előröl az egész? Nagyon kikészültem attól, hogy ezek szerint csak pótlék voltam. Szerintetek kihasznál? Mihez kezdjek? Szakítsak meg vele minden kapcsolatot? Sajnos nem bírom azt, hogy csak akkor keres, ha szüksége van rám mert éppen unatkozik, szerintem nem ilyen egy barátság. :(

2015. jún. 2. 19:07
 1/6 anonim válasza:
100%
Szerintem ne foglalkozz többet vele , egyértelmű ,hogy csak pótlék vagy, keress más barátokat ,még ha nehéz is.
2015. jún. 2. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, jól látod a dolgokat.
2015. jún. 2. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem a barátnőd, maximum te kedveled őt. Hagyd a fenébe!
2015. jún. 2. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem ilyen egy igazi barátság. Bár nők között olyan nincs.
2015. jún. 2. 19:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyszer próbáltam beszélni vele erről, de nem mutatott különösebb érdeklődést a téma iránt.. :( És most akkor minden kapcsolatot szüntessek meg?
2015. jún. 2. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell minden kapcsolatot megszüntetni, csak tudd,hogy mi a helyzet és ne tekints rá barátként.
2015. jún. 2. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!