Mit tegyek ha a barátnőm kihasznál?
Már lassan 7 éve vagyunk legjobb barátnők de az utóbbi néhány hónapban alig beszéltünk..max egy hónapban egyszer. Minden ünnepre (Karácsony, szülinap, névnap) szoktunk egymásnak ajándékot venni. Általában mindig olyat veszek amit szeretne pl. megkérdezem, hogy mi tetszene neki és azt megrendelem... vagy karácsonykor elmentünk vásárolni és mondtam, hogy megveszem neki ami tetszik... Ebből már kicsit elegem lett mivel rendszerint 3-4000 forintos ajándékokat választott. Nem rég volt a névnapja arra nem vettem neki semmit, de nem is találkoztunk. Viszont így 1 hónappal később ő sem vett az enyémre. Most meghívott a ballagására. Nem tudom mit tegyek. Nem akarom megbántani de sok már nekem, hogy minden az ajándékozásról szól, közben meg már alig beszélünk. Ráadásul nemcsak engem hanem más barátnőit is meghívta, egy olyan lányt is akiről pár hete úgy vélekedett, hogy "Nem tudom mi van vele, tök régen láttam és amúgy is alig van közös témánk.." Szerintetek elmenjek? Vegyek ajándékot vagy ne? Ja és már próbáltam neki megmondani, hogy nekem ez az ajándékozás sok de abból sértődés volt. Azt is megbeszéltük egyszer, hogy nem fogunk adni egymásnak karácsonyra semmit mert még úgysincs saját kereset és a szüleinknek teher. Ő még is vett nekem egy kis apróságot, elég kellemetlen volt.
Ja és még annyi, hogy őt általában (úgy érzem) nem érdekli, örülni fogok-e vagy nem..csak letudja valamivel. Pedig igényes de még is nagyon ritkán találja el aminek tényleg örülök.
vegyél neki egy könyvet(Tescoba 1000Ft ért) és menj el a ballagására mert ilyen csak 1x van!
Aztán felejtsétek el egymást
Azon én is gondolkodtam, hogy csináljak valamit de 20 évesen olyan cikinek érzem vagy nem tudom.. Már ő is csinált nekem, sőt ő ügyesebb is mint én viszont én ilyeneket soha nem teszek ki. Mindig olyat próbálok neki adni ami hasznos vagy amire szüksége van.
Lehet, hogy a 2. válaszolónak igaza van. Egyébként ő nem volt az én ballagásomon és nem vett ajándékot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!