Az LB-m csak kihasznál, mit tegyek?
Fél éve ismertem meg ahogy középiskolás lettem és mostanáig nagyon össze barátkoztunk. Azt gondoltam hogy ismerem... Pár hónapja bejelölt egy közeli ismerősömet Facebookon.. De személyesen sohasem találkoztak, én voltam az úgymond közvetítőjük... De az ismerősöm anyja elkezdett pletykákat szőni a barátnőmről, és úgy gondoltam tudnia kell a dolgokról hát elmeséltem neki miket terjesztenek róla. Kiderült hogy az ismerősömnek elmondott elég sok bizalmas dolgot magáról a barátnőm. Végül azt állítja hogy én teregetek ki mindent róla, amikor én egy árva szót nem beszéltem róla itthon, hogy miket művel(minden hülyeségbe bele rángat és mindig én jövök ki szarul ő meg lapul és nem buntetik, egyszer már majdnem rendőrök kézire adott, csak mert egy csaj biciklijét leeresztettük bosszúból mert ő nem bírja, de persze én eresztettem le mert rá vett és a kamera ott volt, szóval ha felvételt kikérték volna már egy dokumentum a rendőrségen, mivel kiderült hogy mi voltunk)
Most meg mikor egy számára vadidegennek kiteregeti a magánéletét, én meg figyelmeztetem mi a helyzet, hogy ne folytassa mert hülyeséget csinál Pláne hogy van pasija is és az ismerősöm is pasi és szerelmes is lett a barátnőmbe, és tényleg én lettem a hibás. Végül elmeséltem mindent a barátnőmnek milyen az ismerősöm családja, minden féle csúnya igazságot elmondtam, hogy belássa igazat mondok, erre elküldt mindent az ismerősömnek akinek a szüleivel anyámék komaságban vannak, azért ismerjük ennyire őket, és elküld mindent...ezzel most a két családot össze is veszítheti minket és az ismerősöm családját... De most az ismerősöm is haragszik rám, valahol jogossan, meg a barátnőm is, de ő már alaptalanul mivel ő teregette ki a magánéletét vadidegennek, ha szégyenli minek mond el olyat...én meg csak figyelmeztetni akartam hogy vigyázzon miket mond :/ most mit tegyek?
Belőled aztán lesz egy pletykás ember .
Nem...tévedtem...már az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!