Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barát vagy csak kihasznál?

Barát vagy csak kihasznál?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ha én önzetlenül segítek egy "barátnak", akkor ő miért nem viszonozza? Az a lényeg, hogy mindent elintéztem szilveszterre pia(csak alkohol mentes italok, mert gyereke van és nem szereti azokat akik isznak), kaja, meg hogy jönnek. Kb. 1 hétig szerveztem az egészet és erre most felhívnak, hogy mégsem jönnek, mert a testvéréhez megy. Pénzem nem maradt, mert a szervezésre ment el mindenem. Így se berugni, se elmenni bulizni nem tudok. Megszívtam tudom de a véleményeteket szeretném kérni, hogy ez egy igaz barát vagy csak kihasznál?

2014. dec. 31. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Kihasznál...
2014. dec. 31. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján nem igazi barát.
2014. dec. 31. 17:27
 3/3 anonim válasza:
Többet ne is érintkezz vele. Töröld a telefon névjegyzékéből és a Facebook ismerősök közül. Mert ez, amit csinlt, pofátlanság.
2014. dec. 31. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!