Barát egy olyan volt barát aki kihasznál minden információt ellenem?
Figyelt kérdés
Milyen barát egy olyan "barát" aki továbbmond mindent mindenkinek, másik előtt kifejezetten szivat, viszont ha ketten vagyunk teljesen normálisan viselkedik?2013. jún. 5. 18:10
1/2 anonim válasza:
Én ezt 'kétszínû barátnak' nevezném!!Szerintem ne foglalkozz vele,az ilyen ember még azt sem érdemli meg,hogy szóba állj vele,nemmég hogy a barátodnak nevezd.Az az igaz barát,aki nemcsak a jóban,hanem a bajban is melletted áll.
2/2 anonim válasza:
Egyértelműen nem barát. Egy igazi barátnak fontosabb vagy, attól, hogy mások előtt bealázzon, tegye ezt bármilyen célból. Lehet azért csinálja, hogy saját magát fényezze, lehet így akarja a tudtodra adni, hogy valami nem ok, de ha az utóbbi, akkor sem így kellene.
Szerintem semmiképp ne tedd vele ugyanezt, habár megérdemelné, hogy megtapasztalja.. én a helyedben nyíltan rákérdeznék, hogy miért viselkedik így. De előtte belegondolnék, hogy nem csináltam-e én valamilyen hülyeséget. Remélem tisztázódik a dolog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!