Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a rendes fiúknak barátnőjük? Úgy látom a rendeseket csak hülyére veszik, csak barát. Aztán meg csodálkoztok lányok, ha a pasi csak kihasznál titeket.
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 23:27
1/28 anonim válasza:
Iszonyu jó meglátásod van erröl:D Én is rendes pasi vok teljesen komolyan de kb pengeélen van a dolog h minden lehető nöt csak kihasználok mert máshogy nem kellek.
2/28 anonim válasza:
mert a nök hülyék és nem logikusan választanak
4/28 A kérdező kommentje:
az 1.hozzászólónak-jól teszed..szerintem vagy téged használnak ki vagy te őket :)))
2013. jan. 2. 23:31
5/28 anonim válasza:
Persze igazad van csak boldogabb lennék ha megbecsülnének és nem a szemétségen kéne törnöm magam. Mert van egy nagyon szét megalázos énem amire a csajok buknak csak az lelkileg nem én vagyok:d még adok félévet a dolognak de nyártol szemét leszek:D
6/28 anonim válasza:
Mert a rendesek (Ti is, én is) unalmasak! De ők az izgalmas pasikat keresik. Ja, hogy az izgalmas az alávaló, szemét, tetű, börtöntöltelék, stb, stb? Az nem baj! Majd keres egy rendes pasit akihez férjhezmegy, és majd mellette folytatja az "izgalmas" kalandjait, mert a férje olyan unalmas!
F.
7/28 anonim válasza:
Ez bizony így van, sajnos. Én magam is megtapasztaltam, hogy jó fiúként egy lánynak sem kellettem, de miután már annyi gyűlölet és fájdalom gyűlt fel bennem a sok kis aljas lány miatt, hát én is elkezdtem azt csinálni, amit a sok rossz fiú és voilá leszopattam egy kiscsajt, akit azóta is úgy megbántottam, hogy tudom, hogy sokat sírt miattam, és élvezem.
8/28 A kérdező kommentje:
köszönöm...hát valahogy igy..
2013. jan. 2. 23:37
9/28 A kérdező kommentje:
# 7/8-irhatok neked privit?
2013. jan. 2. 23:38
10/28 anonim válasza:
A párom is jófiú, van barátnője...én. A barátnőmnek is rendes barátja van, az anyámnak is, a húgomnak is, fura mi? Nekünk sose kellettek a rosszfiúk. Undorítóak... én így gondolom. De nyugodtan általánosítsál, ez is azt jelenti hogy veled nincs minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!