Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

fenn van facebookon de kivan jelentkezve a chatből.(megosztogat, likeol dolgokat) te írsz neki. kíírja hogy látta és nem válaszol, továbbra is azt írja ki hogy nincs fenn. és ezt már jópárszor megcsinálta az utóbbi időben.

bízok benne, csak ő az első barátnőm és félek hogy elveszítem mert nagyon szeretem őt.

kérlek ne írjatok olyanokat hogy ez gyerekes meg ilyeneket. kérlek csak segítő szándékkal válaszoljatok. Köszönöm a segítséget!

2012. dec. 25. 21:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús h vagy még nem szeret úgy mint te őt, vagy csak úgy vagy neki...
2012. dec. 25. 21:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
nem akar veled beszélni
2012. dec. 25. 21:54
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Szakítás lesz a vége, tapasztalat. Majd jönni fog azzal, hogy "már nem érzi magát melletted szabadnak, blabla".
2012. dec. 25. 21:55
 4/15 anonim ***** válasza:

UUh haver hát itt nem tok tanácsot adni de kajak..:S

Volt elötted egy kérdezö akinek skype-on volt para mert csaja kiment külförde azt közbe csalja nézd meg válaszom hátha az a para nálatok is csak nem olyan komoly v nem tom

2012. dec. 25. 21:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Már elveszitetted. Ha egy csaj szerelmes le sem tudod magadról vakarni.
2012. dec. 25. 21:56
 6/15 anonim ***** válasza:
Szakíts vele. Jobb lesz a szívednek, ha te teszed meg és nem ő.
2012. dec. 25. 21:57
 7/15 anonim ***** válasza:
nem gyerekes, idősebbekkel is megesik hogy lesz*rja őket a párjuk ... és itt bizony ez a helyzet. hha annyira szeretne akkor írna neked magától is, és válaszolna, vagy ha nem ér rá, akkor annyit odab*szna, hogy bocsi drágám most nem érek rá mindjárt jövök, vagy valami ilyesmi .. valószinű még több jele is van annak a kapcsolatotokban hogy te sokkal jobban ragaszkodsz hozzá, mint ő hozzád. cáfold meg ha nem igaz :) lehet jobb lenne olyat keresni, aki keresi a társaságod, és nem elkerüli ..
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

nézd én is voltam már fent facen és a mai napig fent vagyok ha éppen úgy tartja kedvem és kijelentkezem a chatből, de attól még osztogatok meg akármit...nincs kedvem beszélgetni és kész...na, de írtad, hogy írsz neki kiírja, hogy látta az üzenetet, de válaszolni már nem képes.....

mennyire sokat írsz neki??? mert egy idő után engem nagyon zavar mikor valaki folyamatosan írogat :/ lehet őt is zavarja és inkább nem ír...mennyit találkoztok?

9/15 Patrik24 ***** válasza:
Igaza van az 5ös válaszolónak.
2012. dec. 25. 21:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Hívd fel telefonon és kérdezd meg, hogy miért nem válaszol. Vagy ha telefon nem jó, akkor a következő személyes találkozón kérdezd meg. Ő valószínűleg jobban tudja erre a választ mint mi.
2012. dec. 25. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!