Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél velem így?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel. Mikor együtt vagyunk, akkor teljesen normálisan elvagyunk, beszélgetünk, minden. Most, hogy elutazott csak neten tartjuk a kapcsolatot, de azt vettem észre, csak én viszem a kapcsolatot és nem úgy beszél ahogy eddig. Írom neki a témákat, hogy ne haljon meg a kapcsolat, minden, erre tőmondatokkal letudja, vagy smileykal. Ha nem írnék meghalna a beszélgetés. Miért ilyen velem? Csak neten ilyen, amúgy meg tök jól elvagyunk..2012. dec. 24. 18:11
2/8 anonim válasza:
hát,ha most el ment máshova, és nem keres,akkor mással ...tölti az idejét,egy pasival.De nem biztos,csak nagyon valószínű.
3/8 anonim válasza:
Nem mindenki képes az interneten keresztül kommunikálni.
4/8 A kérdező kommentje:
Szüleinél van, vidéken Karácsonyozni.
2012. dec. 24. 18:18
7/8 anonim válasza:
Nalunk a pasim ilyen ...
Szerintem nem szeretnek minket
8/8 anonim válasza:
Szia!
Én is ebben a cipőben járok, hogy én vagyok a beszéltető fél folyamatosan már lassan két éve :/ Ahogy te is leírtad, tőmondatokban válaszol, hogy: aha, igen, persze, hogyne, vagy csak simán egy smileyt küld, utána jópofán megkérdezi, hogy itt vagyok-e... kényszernem érzem azóta a beszélgetést az emberekkel, mióta vele vagyok, és ez átragadt egy fóbiává, hogy beszélnem kell, ha valakivel vagyok, csak ne unja mellettem magát az illető :/
Sok sikert a következőkben, és Kellemes Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!