Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem keres engem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres engem egy lány se? Csak akkor beszél velem ha én írok, magától sose írna. Vagy ez így normális? Ha írok és vissza ír kedves

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Te fiú vagy? Ha igen akkor azért nem mert te vagy a fiú és neked kell ráírnod.
2012. nov. 7. 16:05
 2/7 A kérdező kommentje:
fiú vagyok
2012. nov. 7. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
a lányok (én is lány vagyok :D ) szóval mi azt várjuk hogy a fiúk keressenek minket :) de ha már többször is irkáltál a csajjal vagy esetleg ismered személyesen is akkor szerintem rád írhatna ő is ha érdekled :)
2012. nov. 7. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok lány idióta módon azt hiszi, h ő nem írhat a fiúra, a fiúnak kell őrá. Ez még nagyobb hülyeség, mint az, h mindig mindenáron a fiúnak kell kezdeményeznie. Ne írj rá a lányokra, és akit tényleg érdekelsz, az előbb-utóbb írni fog!
2012. nov. 7. 16:12
 5/7 Adapter007 válasza:

"Ne írj rá a lányokra, és akit tényleg érdekelsz, az előbb-utóbb írni fog!" - Egyetértek! Ha már írkáltál neki, akkor ha akar tőled valamit úgyis megkeres!

VAGY:

Ő nem "írkálós" fajta. Hívd el randizni, lehet az élőszót jobban szereti.

2012. nov. 7. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha már írkáltatok, beszéltetek és HA érdekled akkor fog keresni. Alig tudom megelőzni őket:) Ha ezek után sem keresnek ne pocsékold az ilyenekre az idődet, meg ha csak egy két szavakkal válaszolgat, azt is csak kedvességből teszi vagy nincs szókincse, detto kár az időért:D 24F
2012. nov. 7. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok ,és az hülyeség hogy lány nem írhat rá fiúra, én is van hogy rájuk írok!Ha meg nem keres,és csak te írsz rá,akkor nagy eséllyel nem akar tőled semmit
2012. nov. 7. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!