Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem a barátnőm?
fenn van facebookon de kivan jelentkezve a chatből.(megosztogat, likeol dolgokat) te írsz neki. kíírja hogy látta és nem válaszol, továbbra is azt írja ki hogy nincs fenn. és ezt már jópárszor megcsinálta az utóbbi időben.
bízok benne, csak ő az első barátnőm és félek hogy elveszítem mert nagyon szeretem őt.
kérlek ne írjatok olyanokat hogy ez gyerekes meg ilyeneket. kérlek csak segítő szándékkal válaszoljatok. Köszönöm a segítséget!
az semmi szerintem
hívd fel telefonon,vagy küldj neki valami szép sms-t :)
ha érdeklődik irántad reagál rá :))))
szerintem ezzel cseszed el,hogy ráírsz a chat-en.Én is ilyesmiket csinálok,mert nagyon szeretem a barátnőmet,és nagyon unja,én hülye meg annál jobban sírok.Én 43 vagyok,ciki basszus,de az idősebbek között is van ilyen.
Hagyd,ne írj neki semmit,úgyis szoktatok talizni,nem?Ne szeretsd agyonra,mert nem mindenki szereti ezt a jaj drágám így szeretlek,meg úgy szeretlek.Lehet pont azzal tudod megmenteni a kapcsitokat,hogy nem lógsz rajta!Tapasztalat!!!Higyj nekem!!
köszi mindenkinek. 2 hónapja voltunk együtt. mint kiderült (utólag) 2 hete megcsal valakivel :( úgyhogy szakítottunk:((
de azért kösz mindenkinek...
Figyi! Én egydszer már majdnem belediliztem ebbe a facebook cirkuszba. Fönt van, nincs fönt, ír, nem ír stb. Tudom hogy nagyon nehéz, de nem bírnád ki, hogy mostantól 1 egész hétig egyáltalán nem jelentkezel be? Ez a "nézem hogy postolgat de nekem nem ír" egyfajta szadó mazó játék:-)
Hallgass rám, bírd ki, és írj egy hét múlva hogy hogy vagy. Ha a csaj rákérdez, mondd hogy mostanában nem jön be a FB stb. Tényleg, írj nekünk közben hogy mi az állás, de én borítékolom.
Hallgass rám, megéri!! É
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!