Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

fenn van facebookon de kivan jelentkezve a chatből.(megosztogat, likeol dolgokat) te írsz neki. kíírja hogy látta és nem válaszol, továbbra is azt írja ki hogy nincs fenn. és ezt már jópárszor megcsinálta az utóbbi időben.

bízok benne, csak ő az első barátnőm és félek hogy elveszítem mert nagyon szeretem őt.

kérlek ne írjatok olyanokat hogy ez gyerekes meg ilyeneket. kérlek csak segítő szándékkal válaszoljatok. Köszönöm a segítséget!

2012. dec. 25. 21:53
1 2
 11/15 anonim válasza:

az semmi szerintem

hívd fel telefonon,vagy küldj neki valami szép sms-t :)

ha érdeklődik irántad reagál rá :))))

2012. dec. 25. 22:00
 12/15 A kérdező kommentje:
nem olyan régóta vagyunk együtt. és sokszor találkozunk.
2012. dec. 25. 22:10
 13/15 anonim ***** válasza:

szerintem ezzel cseszed el,hogy ráírsz a chat-en.Én is ilyesmiket csinálok,mert nagyon szeretem a barátnőmet,és nagyon unja,én hülye meg annál jobban sírok.Én 43 vagyok,ciki basszus,de az idősebbek között is van ilyen.

Hagyd,ne írj neki semmit,úgyis szoktatok talizni,nem?Ne szeretsd agyonra,mert nem mindenki szereti ezt a jaj drágám így szeretlek,meg úgy szeretlek.Lehet pont azzal tudod megmenteni a kapcsitokat,hogy nem lógsz rajta!Tapasztalat!!!Higyj nekem!!

2012. dec. 25. 23:41
 14/15 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek. 2 hónapja voltunk együtt. mint kiderült (utólag) 2 hete megcsal valakivel :( úgyhogy szakítottunk:((

de azért kösz mindenkinek...

2012. dec. 27. 17:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Figyi! Én egydszer már majdnem belediliztem ebbe a facebook cirkuszba. Fönt van, nincs fönt, ír, nem ír stb. Tudom hogy nagyon nehéz, de nem bírnád ki, hogy mostantól 1 egész hétig egyáltalán nem jelentkezel be? Ez a "nézem hogy postolgat de nekem nem ír" egyfajta szadó mazó játék:-)

Hallgass rám, bírd ki, és írj egy hét múlva hogy hogy vagy. Ha a csaj rákérdez, mondd hogy mostanában nem jön be a FB stb. Tényleg, írj nekünk közben hogy mi az állás, de én borítékolom.

Hallgass rám, megéri!! É

2012. dec. 27. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!