Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy megsértődött és napok óta nem beszél velem?

Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Mostanában megváltozott a viselkedése. Tudom, hogy nem szép dolog, de megnéztem a telefonjában a híváslistát meg az üzeneteket. Egy kb. 8 hónapos szerelmes üzenet volt az smsek között, amit még az exétől kapott. Mérgemben kitöröltem és számon kértem. Jól összevesztünk, elviharzott azóta nem beszél velem. Az előző barátjával 4 évig voltak együtt, azért szakítottak, mert a fiú külföldre ment tanulni és a távkapcsolat nem jött nekik össze.
2012. dec. 25. 20:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen normális. Nem illik turkálni a telefonban és ráadásul az üzenet régebbi, mint a ti kapcsolatotok.

Nem volt szép tőled. Kérj bocsánatot, ha még nem tetted meg.

2012. dec. 25. 20:07
 2/15 anonim ***** válasza:
14%

"Szerintetek normális, hogy megsértődött..."

Nem.

2012. dec. 25. 20:07
 3/15 anonim ***** válasza:
normális, mert nem bíztál benne.
2012. dec. 25. 20:08
 4/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem lenne okom megsértődni amiatt, mert már új kapcsolatban van mégis benne hagyta ezt az smst a telefonjában. Ez azért elég megalázó.
2012. dec. 25. 20:09
 5/15 A kérdező kommentje:
Én sem őrizgetek semmit sem a volt barátnőimtől.
2012. dec. 25. 20:09
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Úgy kihajítanálak ezért, hogy reppennél :)

Az első szerelmemmel már évek óta nem láttuk egymást, több kapcsolatom is volt azóta, de a mai napig megvan az az apró emlék, amit tőle kaptam, pedig már rég nem érzek iránta semmit, de nem vagyok hajlandó ettől megválni, senki kedvéért.

2012. dec. 25. 20:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
de volt is oka végülis..
2012. dec. 25. 20:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
De te az egyik kellemes emlékét törölted ki. Teljesen mindegy, hogy már nincsenek együtt, attól még nem kell őt utálnia és mindent megsemmisítenie ami rá emlékezteti. Jó nagy paraszt voltál, most menj oda hozzá és ismerd el a hibádat.
2012. dec. 25. 20:16
 9/15 anonim ***** válasza:

4 évig voltak együtt és akkor se azért mentek szét, mert nem működött kettejük között... Normális részéről, hogy meghagyott néhány kis emléket. Én szerintem még többet is hagytam volna, nem csak egyetlenegy sms-t.

És te meg miért nézegetted a híváslistáját meg az üzeneteit? Mi közöd hozzá? Adott okot a bizalmatlanságra? Még akkor is inkább rákérdezni kéne, és nem kémkedni utána. Mellesleg, hogy egy ilyen sms-t, ami már jóval azelőtti, minthogy ti összejöttetek, kérsz számon, hát az főleg hülyeség. Mintha kiakadnál azért, hogy előtted is volt ágyban valakivel.

Még ha az sms mondjuk 8 nappal ezelőtti lett volna... de még akkor is ott van, hogy semmi jogod kutakodni a telefonjában, számítógépében, és mittudoménmilyen helyein. Semmi!!!

Szerintem nagyonis igaza van a lánynak, ha a helyében lennék, egy szempillantás alatt repültél volna. A kapcsolat alapja a bizalom, de ehhez te egyáltalán nem tartod magad.

2012. dec. 25. 20:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Normális...4 évig együtt voltak, tehát nem csak egy kis kapcsolatocska volt amit lehet, hogy el is felejt az ember.

Nekem is megvan minden kis dolog amit az első szerelmemtől kaptam és soha neki kedvéért nem fogok megválni tőlük.

2012. dec. 25. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!