Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy megsértődött és napok óta nem beszél velem?

Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Mostanában megváltozott a viselkedése. Tudom, hogy nem szép dolog, de megnéztem a telefonjában a híváslistát meg az üzeneteket. Egy kb. 8 hónapos szerelmes üzenet volt az smsek között, amit még az exétől kapott. Mérgemben kitöröltem és számon kértem. Jól összevesztünk, elviharzott azóta nem beszél velem. Az előző barátjával 4 évig voltak együtt, azért szakítottak, mert a fiú külföldre ment tanulni és a távkapcsolat nem jött nekik össze.
2012. dec. 25. 20:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem is megvannak a 2 évvel ezelőtti sms-ek, és nem azért mert összejönnék vele mégegyszer. Csak úgy. Mindenesetre, egyátalán nem örülnék neki hogy számonkérnél, azt pedig főleg nem, hogy töröljem ki, akármiért is lett vége az előző kapcsolatnak.
2012. dec. 25. 20:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Mit értesz az alatt, hogy megváltozott a viselkedése?

Egyébként teljesen jogos, hogy haragszik rád. Nem elég, hogy megnézed a telefonját, még számon is kérsz rajta egy olyan sms-t, ami még a kapcsolatotok előttről van és az sem kizárt, hogy csak véletlenül maradt a telefonjában.

Nekem például több száz sms van a telefonomban, az sem kizárt, hogy az exem által küldötteket sem sikerült mind kitörölni, de hogy őszinte legyek, lusta vagyok átnézni mindet. De még ha emlékbe is tartotta meg, ahhoz sincs semmi közöd.

Az a helyzet, hogy ezt jól eltoltad. 25N

2012. dec. 25. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:

teljesen jogos h kiakadt....én is úgy gondolom mint az előttem szólók...az még "oké" lenne (hatalmas idézőjelben) hogy turkálsz a telójában....de egyáltalán hogy merted kitörölni???? ráadásul 4 hónap után??? nem vagytok sem házasok sem élettársak hogy jogod legyen hozzá...sőt még akkor se lenne...ez a pofátlanság felső határa...az biza ha az én pasim lennél nem hogy megsértődtem volna, de ki is hajítottalak volna...beteges...

L22

2012. dec. 25. 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Teljesen jogos hogy megsértődött, eleve nem kellett volna engedély nélkül a telefonjába turkáli de ha meg is teszed semmi jogod nem volt kitörölni egy olyan sms-t ami kétszerannyi idős mint a ti kapcsolatotok. Az hogy ez megalázó a te agyszüleményed, más nem tartja annak. Mindenki maga dönti el mit őriz meg a korábbi kapcsolataiból. Szerintem neked kéne bocsánatot kérni mert te viselkedtél úgy mint egy féltékeny hülye aki pont a barátnője érzéseibe tapos bele.

24/L

2012. dec. 25. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindenkinek lehetnek titkai, meg olyan dolgai, amit azért őriz meg, hogy emlékezzen. Ha kitörölted az sms-t, épp egy emlékétől szabadítottad meg a beleegyezése nélkül (komoly hiba). Attól, hogy ilyet megőrzött, még tekinthet arra az előző kapcsolatra lezárt dologként. Az sms 8 hónapos, te meg 4 hónapja vagy vele együtt... szóval semmi közöd nincs hozzá elvileg. Ha az sms viszont mondjuk 3 hetes lett volna, az már más kategória.
2012. dec. 26. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!