Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális vagy én vagyok a hülye?
Figyelt kérdés
Majdnem napi rendszerességel írnak rám lányok, hogy mennyire aranyos vagyok stb. Nyílván akarnak valamit tőlem. Engem ez viszont ez kifejezetten irritál pedig még bnőm sincs. Amúgy én egy visszahúzódó emo srác vagyok tehát nemis én keresem velük a kapcsolatot.2012. dec. 23. 22:17
2/7 anonim válasza:
Miért, ha fiúk írnának jöbben örülnél? Az emo stillt meg vetkőzd le végre, elég visszataszító, csodálom h írnak a lányok.. Pf..
3/7 A kérdező kommentje:
Hát nemis festem magam vagy hasonló. Nekik ez tetszik vagy mi... ^^ amúgy #1 fb, ask...
2012. dec. 23. 22:28
4/7 anonim válasza:
Dehogy írnak neked, azt te csak szeretnéd. :)
5/7 anonim válasza:
mert valószínűleg jól nézel ki... és lehet, hogy nem is vagy igazi emo... sőt szinte biztosra veszem.
6/7 A kérdező kommentje:
#4-es: mert te biztos tudod ^.^ azt gondolsz amit akarsz.
#5-ös: Sajnos ma már nem tudom mi számít emo-nak... Én sokszor vagyok depis ezért gondoltam, hogy emo leszek. De, ha te arra gondolsz, hogy vágom magam, te vagyok piercingekkel, festem magam illetve a hajam... Akkor én nem vagyok emo. :/ :P
2012. dec. 24. 08:14
7/7 anonim válasza:
Szerintem normális ha irritál az h sok hülye p*csa rád ír. Próbáld meg lekoptatni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!