Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok vagy csak nem normális, Merjem-e folytatni, Engedjem át magam a vonzásnak vagy kalap egy sziával Neki?
Kora 39, 20 év korkülönbség, van 2 gyereke, felesége...Én nő és 18, tapasztalatlan, álmodózó, csendesebb és még nem ismerem az életet. Valami kialakult közöttünk. Ahogyan megcsókolt a hideg végigborzongott rajtam, életem egyik legélvezetesebb és nyugodt estéje volt.
A férfi amióta él tiszteli és szereti a nőket. A feleségével úgy képesek egymás mellett élni, hogy elfogadják, az embernek az életében nem csak egy nagy megváltó szerelem van. Ők szeretik egymást feltételek nélkül, de az életüket élvezik és élik.
A "szereti és tiszteli a nőket" némi ellentmondásban van azzal, hogy Veled úgymond megcsalja a feleségét...
Akkor, ami köztük van, az inkább érdek alapú, mintsem érzelmi?
Nemrég, hasonló helyzetben voltam, annyi különbséggel, hogy a pasi vacillált, én meg döntöttem, hogy vége. Azóta már jobban vagyok, de találkozni nem tudnék vele, mert elbizonytalanodnék. Akkortájt, ha nekem lehetőségem lett volna folytatni, folytattam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!