Normális ez? Meddig lehet ezt így folytatni? Miért csinálhatja? Más is volt így? (nem éhes, nem szomjas, jó a hőmérséklete a szobának, nem kell átpelenkázni, nem jön a foga ezeket már próbáltuk)
Figyelt kérdés
16 hónapos kislányom nem hajlandó a kiságyában aludni.1 hete új házba költöztünk de igyekeztünk mindent úgy berendezni ahogy előtte volt. A kiságya is ugyanúgy közel került a mi ágyunkhoz. Bárhol elalszik magától (mivel már nem engedi hogy altassuk) kivéve a saját helyén. Ha elalszik várni kell vagy fél órát hogy be tudjuk tenni a kiságyba mert rögtön észleli a változást. De így is csak pár órát hajlandó aludni ott. Aztán addig megy a sírás hiszti míg bevesszük a nagy ágyba.2011. máj. 8. 10:09
1/3 anonim válasza:
Próbáljátok meg arrébb tenni az ágyát. Nem nagyon hiszek ezekben a negatív pólus, feng shui stb dolgokban, de ki tudja.
2/3 anonim válasza:
sztem hiába rendeztétek be ugyanúgy, ő azért érzi a változást.
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy utálja a kiságyat, nem? A fiam 8 hónaposan egyik napról a másikra nem volt hajlandó a kiságyban aludni. Ha felébredt, ordított, amíg ki nem vettem :( 13 hónaposan (amikor már le tudott biztosan mászni), átkerült egy sima gyerekheverőre. Azóta nem sírt soha éjjel. (Most 19 hónapos). Bár nálunk is ébred sokszor éjjel vagy hajnalban és átjön hozzánk, de engem ez nem zavar :) Én is járkáltam anyámék ágyába, mégis normális felnőtt lettem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!