Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik velem így a pasim?
1 hónapja vagyunk még csak együtt. Ő 27, én 23 éves vagyok.
Megismerkedésünk napjától fogva, minden nap együtt vagyunk. Minden olyan jól alakult, tök jól megértjük egymást, stb stb... Tegnap este családi vacsorán voltunk barátoknál, és olyan bunkón viselkedett velem, ahogy még nem. Elkezdte fikázni a többieknek amit a múltkor főztem neki, (pedig nagyon is ízlett neki, és tudom, h nem vagyok béna a konyhában) meg a vacsi után a sütizésnél beszólt, hogy elmúlt már 6 óra, ne egyek ennyit...Neki ez vicc volt, az én értékrendemben viszont paraszt tahóság. Ez így leírva annyira nem jön át, de teljesen úgy éreztem, hogy kigúnyolt és olyan rosszul esett, hogy beszóltam neki, hogy miért nem veszi már észre magát és kimentem az udvarra, hogy ne ott a többiek előtt bőgjem el magam, olyan rosszul esett amit lenyomott ott. Később bocsánatot kért, de az este további részében nem sokat foglalkoztunk egymással. Én megbántva éreztem magam, ő meg nem nagyon foglalkozott velem. Este hazaértünk hozzám, zuhany, lefekvés és egy szót se szólt hozzám. Nem is bújt oda egész éjjel, reggel is furán viselkedett. Kérdeztem mi baja, változott-e valami benne. Aztmondja nem tudja....... Megbeszéltük, hogy nem lesz többet ilyen, mint előző este. Reggel elment haza, most délután visszajött és, lefeküdt és elaludt. Ilyet se csinált soha. Látom rajta, hogy valami baja van, mintha nem lenne olyan biztos abban, hogy mit akar kettőnkel. Idáig minden olyan szép volt, szerelem az elejétől, boldogság minden... Most meg egyik percről a másikra tök bunkó lett. Lehet túldramatizáltam a tegnap estét, de akkor se kéne parasztkodjon.... Szerintetek?
Nem lehet hogy megcsalt?
Csak a vacsin volt bunkó?
Nem lehet csak megjátszotta magát..fura..
Nem bújt oda megvigasztalni este sem az ágyban?
Akkor valami baja tutira van.
Nem dramatizálod túl a dolgot, 30 nap nem nagy idő, de ekkora változás lehetősége azért kitűnt volna.
Szerintem is van valami (elege van belőled, másik nő), de csak ilyen formában képes kifejezni.
Szóval, hogy ne kelljen szóban kimondani, amit csinál, - hanem tedd ki mindenféle kommunikáció nélkül.
Tedd ki! Hát ez mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!