Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért viselkedik így velem az egyik """barátom"""?
Az egyik barátom-csak haveri barát nem a pasim-elég érdekesen viselkedik..egy ideig nagyon kedves volt mindig köszönt, beszélgettünk, suliban is odajött beszélgetni..egyik pénteken találkoztunk délután (összefutottunk) egyik haverjával volt..nagyon aranyos volt puszit is adott meg beszélgettünk meg nagyon aranyos volt..most meg jó ha köszön és ha én nem kérdezem meg tőle, hogy mi van vele még hozzám se szól nem is köszönni se köszön..ha meg ráköszönök akkor úgy néz rám mint valami űrlényre...nem nagyon tudom mire vélni ezt a viselkedését..mert nem tudok róla, hogy megbántottam volna vagy valami...
Nektek valami ötlet?
Most dobta őt a volt nője..lehet ezért..de akkor mért csak velem ilyen és mással meg normális?..valahogy nem tudom mire vélni és szarul esik ez az egész..
" és ha én nem kérdezem meg tőle, hogy mi van vele még hozzám se szól"
Ez arra enged következtetni, hogy van lehetőséged beszélgetni. Ha nem vagytok ketten esetleg megkérdezheted tőle, hogy volna e egy perce négyszemközt beszélgetni, de akár mások előtt is meg lehet ezt udvariasan kérdezni. Szerintem nem olyan ördöngős dolog ez, én legalábbis sosem csináltam ügyet az ilyesmiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!