Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert viselkedik igy?!?!?! Regebben nem ilyen volt, de most nagyon furcsan viselkedik velem a baratom.
Van egy baratom,nemsokara 11 honapja vagyunk egyutt.Most Nemetorszagban vagyok,de 1 het es megyek haza.Amikor osszejottunk, akkor kimutatta hogy szeret,de most mar tobbszor mondtak nekem,hogy megcsalt,de en bizok benne.
Sokszor bekavarnak nekunk,eleg nehez..Ma megint mondtak, hogy egy lannyal kezen fogva ment a varosba, de azt mondja hogy nem igaz.Masok szerint csokolozott a buszmegalloba, de abban az esetbe kevertek a sz*rt.Megkerdezte, hogy mit szolnek ha szakitana velem,vagy megcsalna.Mondta hogy csak szemelyesen szakitana velem,es nem mondana el,most igy elore,hogy o szakitani szeretne velem.Nagyon szeretem..Vissza el a szeretetemmel,de neha kimutatja,hogy szeret.Nem tudom most mivan..
Hianyoltam tole, hogy mondta hogy 'szeretlek' es rakerdeztem,de azt mondta hogy ez ovis viselkedes..nem valaszol,ha megkerdezem,hogy szeret-e.
szerintetek mit csinaljak??miert viselkedik igy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!