Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez? Miért viselkedik így? Nem értem ezt a pasit!
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival. Találkozgattunk. Minden nap hívott, hogy hallja a hangom. Egyszer, amikor nálam volt, mondtam, hogy jön a családom, hogy eldönthesse, marad-e bemutatkozni, mert én nem akartam ráerőltetni. Ő maradt, mondván ő a pasim, miért ne mutatkozna be. Viszont ezután már nem hívott többet. Írtam neki sms-t, hogy miért tűnt el, de semmi. Hívtam, de olyan "hideg" volt, és annyit mondott, hogy majd később beszélünk. Azóta sem jelentkezett.
2012. szept. 11. 23:15
1/9 anonim válasza:
Felejtsd el őt. Ha nem veszi a fáradságot, hogy elmondja mi a baja, akkor te se pazarold rá az idődet, ugyanis fölösleges, nincs kire. Egy tapló ha még csak nem is közli mi bas..a a csőrét.
2012. szept. 11. 23:17
2/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy sokkolta egy kicsit a családod?
2012. szept. 11. 23:37
3/9 A kérdező kommentje:
Kedves Első! Igen, attól tartok, el kell felejtsem. De amíg nem értem, mi a gond, nehéz...
Kedves Második válaszoló! Nem történt semmi extra. Mosoly mindenki részéről, bemutatkozás, és ennyi Neki is mennie kellett, család is csak egy percre ugrott be valamiért. Nem értem az egészet. :(
2012. szept. 11. 23:40
4/9 Mókusgyilkos válasza:
nem feltétlenül veled van a baja lehet h szimplán össze jött vmi én is hideg vagyok ha vmiről nem akarok / úgy gondolom h nem kéne beszélnem. idővel majd elmondja persze ha most hónapokról beszélünk akkor nyilván felejtsd el de ha 1-2 hét akkor talán nem annyira vészes / menj el hozzá és kérdezd meg h mi a kínja.
2012. szept. 11. 23:43
5/9 A kérdező kommentje:
Pár hetes volt csak a kapcsolat, szóval én nem akartam még nagyon semmi komolyat (család bemutatás, kimondani, hogy ő a barátom, stb.), de úgy tűnt, hogy ő nagyon komolyan veszi a dolgot, ezért nem értem.
Komolyan úgy gondolod, Kedves Utolsó, hogy be kéne hozzá állítanom és megkérdezni?
2012. szept. 12. 00:02
6/9 Mókusgyilkos válasza:
nyilván nem becsörtetni és leordítani a fejét.
az lenne a lényege h a pár hét ellenére megbízzon benned annyira h ha vmi rajtad kívül álló ok miatt hanyagolt akkor azt elmondja.
igazából rontani már nem igazán van mit a helyzeten szóóóóval.
2012. szept. 12. 00:12
7/9 anonim válasza:
Nem durranthatott beléd,ez a baja
2012. szept. 12. 01:41
8/9 anonim válasza:
Ha már most ilyen a "kapcsolat", később mi lenne... felejtsd el! Én ilyen után nem koslatnék, főleg ha nem akarnék tőle nagyon semmit.. Ez a pofátlanság ne továbbja, amit ő csinál most.. hagyd a fenébe
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!