Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a barátom?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt. Az összes barátomban talál kivetnivalót, amit soha nem is rejt véka alá. Engem ez nagyon zavar, hogy jön ahhoz, hogy bárkire is megjegyzést tegyen? Szóltam már neki többször is szépen és csúnyán is, de mindig újra kezdi.2012. szept. 18. 03:31
1/3 anonim válasza:
Ne nagyon építs erre a kapcsolatra. Ha ilyen egyszerű dolgokban sem hajlandó a kedvedre tenni, akkor ne számíts sok jóra hosszútávon
2/3 A kérdező kommentje:
A barátnőim is mind ezt mondják, de mindenkinek vannak hibái. Neki ennyi a hibája, ezen kívül semmi. Velem mindig egy lovag, és én is nagyon szeretem őt.
2012. szept. 18. 03:41
3/3 anonim válasza:
Hogyha látja, hogy neked ez rosszul esik, de csinálja, akkor baromira nem lovag veled. Hanem élvezi, ha kínozhat. Ezt közöld vele is.
Vagy adj neki ultimátumot... :S
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!