Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem?
November elején szakítottunk a barátommal 2 év után.
A helyzet az,hogy megcsalt én megtudtam de hiába a bizonyítékok ő letagadott mindent.
Szakítottunk de megbeszéltük nem leszünk rosszba.
Én azt hittem ez tényleg működni fog.....részemről működött is de Ő teljesen kifordult magából!
Minden beszélgetésünk vége az,hogy megaláz és az összes hibámat a szememre veti és mindig azzal fenyeget,hogy többet nem beszél velem.
Az egyik ilyen után mondtam is neki,hogy látom neki nem fog menni,hogy jóba legyünk akkor ennyi.
Másnap már hívott,hogy segítsek neki ebbe meg abba.....segítettem azután ugyan úgy kezdődött minden elöről.
Nem értem miért ilyen velem elvégre ő lépett félre és még tagadta is utána!
Én tényleg normális voltam vele még ezek ellenére is,de ha esetleg valami komolyabb téma felmerült amibe nem értettünk egyet egyből elhordott mindennek.
Mi a megoldás? Kínlódjak vele,hogy ne legyünk rosszba vagy hagyjam rá amit mond és ne beszéljünk egyátalán?
Szakíts meg minden kapcsolatot vele!
Számcsere, stb., ...
Így soha nem lesz másik kapcsolatod!!!
Kedves utolsó! Nagyon jókat mondtál! Neked 23 évesen több eszed van mint neki 29 évesen! :)
Nagyon bosszant,hogy megcsalt és még így beszél. Tegnap például azt mondta egy senki vagyok hozzá képest meg ilyenek. És úgy csinál mintha én léptem volna félre. Találkozok egy fiú ismerősömmel már rákezd,hogy BIZTOS EZZEL IS MEGCSALTÁL! Holott én hűséges voltam csak Ő nem.
Miii? "Biztos ezzel is megcsaltál" ????
Ehm elnézést de egy kicsit nem fogyatékos?
Szembe kellene köpni mikor ilyet mond.
Ne hagyd magad ennyire! és még ő hord el mindennek? ááá. ha magát nem veszi észre akkor .. pf.
Úgy látom elég nyugodt típus vagy. De akkor is nyugodtan háborodj fel és mondd meg neki, hogy ő volt a nőcsábász hazug kretén és mégis neki áll feljebb, aztán tiltsd le mindenhol. Ha a kretén szót túl erősnek érzed akkor helyette jó a gerinctelen féreg is. Bár már az is túl kedves lenne neki. Ha pedig egyáltalán nem akarsz ilyeneket írni akkor is az a minimum hogy letiltod, legalább hetekre, hogy lássa hogy komolyan gondolod hogy nem viselkedik normálisan. Márpedig gondold komolyan! Mert így nem viselkedhetne senki, nemhogy a párjával de embertársával sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!