Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs a rendes fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs a rendes fiúknak barátnőjük? Úgy látom a rendeseket csak hülyére veszik, csak barát. Aztán meg csodálkoztok lányok, ha a pasi csak kihasznál titeket.

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 23:27
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
a válaszodból ítélve gondolom te a rossz fiúkra buksz,igaz ez mindenkinek a saját dolga..
2013. jan. 3. 00:09
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem. Nem bukok a rosszfiúkra. A jófiúkra sem bukok. Általában nem arra hajtok, hogy minden este mással szexeljek. A pasim egy nagyon aranyos, kedves, vicces pasi, aki a haverom volt fél évig, de TUD CSAJOZNI, és nem nyivákol. Ettől függetlenül még mindig nem értem, hogy miért kellene nekem bárkivel is csak azért összejönnöm, mert kedves? Sokra megyek vele, ha kedves, ha közben meg egy műveletlen paraszt. Vagy humortalan. Vagy begyepesedett gondolkodású. Vagy mittudom én, homofób. Más kérdés persze, volt olyan pasim is, aki egy időben csak szexelt a lányokkal. És? Tök jól éreztem magam vele, értelmes volt, laza, jófej, és nem összetört szívvel, zokogva váltunk szét. Akkor ő most rossz fiú, mert több lánnyal lefeküdt, mint nulla? Én rossz lány vagyok, mert lefeküdtem olyannal, aki csak ismerősöm volt? KÉTSZER? Egyszerűen csak ideje lenne a sarkatokra állni, és az után menni, amit akartok, nem nyűgni, nem hisztizni. Az annyira imádott barátnőitek révén átélt csalódás miatt lesztek ti a nőgyűlölők új generációja. Ahelyett, hogy egy kicsit is gondolkoznátok. Ti összejönnétek BÁRMILYEN lánnyal, csak azért, mert kedves? Nyilván nem ez az egy dolog van, amit az ember figyelembe vesz, nem? Akkor a lánytól miért várjátok el? Ha csak barátnak néz titeket, nyilván nem mutattatok fel előttük semmilyen olyan, pasis, férfias vonást, ami miatt pasi számba nézne benneteket. Ez is az ő hibája? És miért lennél te attól a jó srác, ha azzal az indokkal akarsz összejönni vele/lefektetni, hogy márpedig te kedves vagy? Ez nem jó srácos dolog.
2013. jan. 3. 00:19
 23/28 A kérdező kommentje:
honnan a szarból szeded,hogy csak le akarom fektetni??..neked aztán vannak elképzeléseid...
2013. jan. 3. 00:28
 24/28 anonim ***** válasza:
Azert mert a ferfiak nem tudnak udvarolni. Aki meg mar feladta hogy nonek erezhesse magat, vagy onbizalom hianyos, vagy urambocsa szeret dugni az nyilvan a taplokat valasztja mert azok a maguk paraszt modjan legalabb kozelednek. "Jo"Fiuk nektek se egy bizonyos lany kell csak valaki hogy vegre a komplexusaitok kezelve legyenek es ferfinek erezzetek magatokat. Ha valaki tetszik fejezd ki! Az emberek pofakat vagnak, kerulik a szemkontaktust, mmegfelelni akarnak, stb. Mutasd ki hogy ahhoz az ulletohoz jobban vonzodsz mint barki mashoz es akkir nem lesz gondod. Ha meg epp nincs lany aki igazan tetszene rejszolj. En hogy ne seruljek eloadtam mindig a mnagabiztos lanyt aki veletlenul se alacsonyodna le hogy kimutassa az erzeseit es utolag latom rohadt nagy huklyeseg volt. Jott a baratom es a nyugalmaval, meg az oszintesegevel es vallalt erzelmessegevel attorte ezt mert at akarta, mert kellettem neki. Hosszan neztunk egymas szemebe meg olyan kis cuki osszemosolygasok es beszelgetesek es apro erintesek.... Aztan kesz is a kapcsolat... Tobb mint 1 eves es jol megvagyunk, megcsalas nuku ( szinte tuti az o reszerol is). Merj mosolyogni masokra es nyitott lenni es ha valaki megbant te nyugodt lelekkel arrebb ballaghatsz mert o a hulye es nem te es van ezer olyan ember akivel te is jobban erezned magad. A buszkeseg es a bosszu pedig a boldogtalanok vigaszdija. En nem valasztanam azt meg egyszer
2013. jan. 3. 02:08
 25/28 anonim ***** válasza:
Je de ha gimnazista vagy az teljesen mas.... Akkor egy tanacs: eld tul. Akinek az az elete legboldogabb idoszaka vagy hazudik, vagy vegzetesen nyomi. Probald meglatni az erteket az emberekben es tullatni az eretlen, affektalo, masokat majmolo, vagy undoritoan agyatlan/kegyetlen "szep lanyokon" es vagy vedd eszre a tobbieket vagy nyugidtan dolj hatra hogy amint onnan kiszabadulsz var az igazi elet ahol meg fogod talalni akit keresel.... Csak elotte szellemileg is valj ferfive
2013. jan. 3. 02:16
 26/28 anonim ***** válasza:

És ismét egy általánosító, önsajnáltató kérdés...Most azért, mert Ti csak a pláza p*csákra hajtotok, akkor már minden nőnek a rossz fiú kell? Mozogjatok más körökben és lámlám találni fogtok normális kedves és lányt...

Én pl. mindig is utáltam a beképzelt, elszállt "rossz fiúkat"...pl volt egy olyan "kapcsolatom" (akkor még szűz voltam) hogy a srác 4 nap után megkérdezte hogy engedem e s*ggbe...mondtam hogy nem, és abban a pillanatban ki is dobott...nos kérdem én, kinek kell egy ilyen kőb*nkó???

Az én párom teljesen normális, "átlagos" (azért tettem idézőjelbe, mert lehet másnak az, de nekem nem ;) ), kedves, udvarias és még sorolhatnám...lassan 5,5 éve vagyunk együtt és még ha fizetnének se cserélném le egy divatmajomra...;)

2013. jan. 3. 08:05
 27/28 anonim ***** válasza:
Lehet látni, nem én vagyok az egyetlen gonosz lány, aki fel meri emelni a szavát a dolog érdekében. Vagy iszonyatosan egyszerű, hótt buta lányok között turkáltok, akiknek többet ér a jó külső, mint az, hogy amúgy milyen az ember, vagy pedig tényleg totál nyomoroncok vagytok a lányokhoz. Mindkét esethez csak gratulálni tudok.
2013. jan. 3. 10:34
 28/28 anonim ***** válasza:
Érdekes ahány magát "jófiúnak" valló pasival találkoztam a többség szexet akart és/vagy lelkileg teljesen defektes volt, nyugodtan nevezzetek kőszívű ribancnak engem marhára nem érdekel mért lett valaki önbizalomhiányos vagy komplexusos mire találkozom vele. Nem akarom egy kapcsolatban végig a másik kis lelkét ápolgatni meg az egóját simogatni, mert ti meg ezt várjátok el (ha általánosítotok akkor én is) nekem egészséges normális énképpel és világnézettel rendelkező pasi kell akinek van jövőképe és ha hülye vagyok helyre tud rakni, plussz persze kell a szerelem de ha elsőre hasraveti magát akkor már nem lessz egyenrangú partner, ezt valahogy nem értietek meg. Amúgy sose értékeltem a rosszfiúkat, aki szexre hajtott az lekoptattam aki bunkózott azt orrbavágtam, tökönrúgtam. A mostani párom meg lássatok csodát őszinte, okos ember, egyenes jellemmel aki mindemellett férfi tud lenni. A barátzóna meg hülyeség, ahogy az is hogy nem lehet vagy nem egyszerű onnan kikerülni csak elő kellene bányászni a golyókat valahonnan mélyről.
2013. jan. 3. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!