Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a rendes fiúknak barátnőjük? Úgy látom a
rendeseket csak hülyére veszik, csak barát. Aztán meg
csodálkoztok lányok, ha a pasi csak kihasznál titeket.
11/28 A kérdező kommentje:
eltaláltad..nincs..mert már unom,hogy rendes fiúként cssak barát vagyok,nem kellek senkinek...röviden ennyi...
Azért van általánositás mert mondjuk ez 70-30 százalékos arány. És ti normálisak vagytok keveseben. És akinek nem inge nem veszi magára:D Én se veszem magamra mikor a pasikat szidják.
2013. jan. 2. 23:42
Fú! 10-es Te nem is e-világra való vagy . Hogy gondolod, hogy megtöröd a rendet, és a jó fiúkat választod? Na na!
Megy a zöld pacsi
2013. jan. 2. 23:43
Nem értem, miért gondolja minden srác, hogy a lányoknak csak a rossz fiúk kellenek. Biztos ilyen is van, de valaki nem ezt keresi. Csak sajnos nehéz normális és rendes fiúkat találni manapság.
2013. jan. 2. 23:53
Szerintem a rendes lányoknak is ugyanolyan nehéz rendes pasikat találni :) Mivel őket is ritkábban találni mint a szexre hajtó, bunkó pasit. Én sem értem sok női társam miért az ilyen pasik után fut, de én is inkább a rendes srácokat kedvelem és nem jönnék össze másmilyennel. Ha rendes kapcsolatot akartok, akkor ne változzatok meg, csak szűrjétek ki azt a kisebb százalékot, szerintem hosszú távon mindenképp jobban megéri. ;)
2013. jan. 2. 23:54
Itt a nagy önsajnálati ömlengés közepette a jó fiúk ugyan magyarázzák már el nekem, hogy csak azért, mert ők JÓ FIÚK, miért lenne bármelyik lány köteles őt a bugyijába engedni? Vagy akár összejönni vele?
2013. jan. 2. 23:55
Ez egy nagy kérdés, elég sokan feltették már. Nem tudom.:)
írtam neked egy hosszú választ, de kitöröltem, nem látom értelmét. Tény: egy csomó lányt ismerek, aki folyton magyarázza nekem, hogy ez a faszi milyen rendes, milyen korrekt és úúúú meg áááá. Aztán egy hónap múlva sír nekem a szegény, hogy hogy át lett verve. Aztán legközelebb figyelmeztetem, de annak ellenére beleesik ugyanabba a hibába. Ez van.
Meg lehet találni a lányt, aki a "rendes", művelt, okos fiúkra buknak, akik tisztában vannak azzal, hogy egy fiú nem a csajozós szövegtől, az erőfitogtatástól lesz FÉRFI. Hanem azért bőven van más is, ami számít.
Egyébként magam a rendes fiúk kategóriájába sorolom(habár egyszer meg is csaltam valakit... őrült nagy hiba volt). És ennek ellenére pont meg vagyok elégedve az eddigi barátnőim számával. 20f
2013. jan. 2. 23:56
18/28 A kérdező kommentje:
# 16/16- és akkor a rossz fiúkat miért engednéd a bugyidba???
Mindenkinek a saját döntése, kit enged oda. Ha egy csaj elég ökör ahhoz, hogy egy tipikus nőcsábász pasival feküdjön le, hát ő baja, ha pórul jár. De nem értem, hogy csak azért, mert valaki jófej és kedves, miért kéne nekem kötelességszerűen összejönnöm vele? Rengeteg jófej pasi van. Járjak mindegyikkel? Utálom ezt a barátzónás hülyeséget is, a töketlenségük miatt a pasik picsognak, hogy hát ők milyen jók a lányokhoz, mégsem jön vele össze senki. Ha azt gondolod, hogy csak azért, mert jó fiú vagy, betekintés nyersz egy bugyiba, akkor nem vagy jó fiú. A dolog nem így működik. Lehet, hogy te jófiúnak tartod magad, de lány szemszögből nem jófejség azon nyivákolni, hogy "de hát én kedves vagyok, miért nem szexelünk?"
2013. jan. 3. 00:05
én is mindig csak barátnak kellettem, mert akit szeretek azért mindent megteszek akár a saját rovásomra is. persze a lányok nem igy fogták fel, iszonyú sokat szenvedtem beteljesületlen szerelmektől, ha kicsit éreztettem hogy többet szeretnék általában "elhidegültek" tőlem. barátnak lássuk be rohadt jó vagyok. majd másképp kezdtem el tekinteni a nőkre, amolyan "az összes pasi egyforma" stilusban ahogy a lányok siránkozni szoktak... láss csodát amióta csak a szexre megyek volt jópár alkalmam megtapasztalni hogy milyen bugyin belülre kerülni. az érzéseimet meg lehúzhatom a klotyón, ez nem olyan világ ahol bárkinek is számitanak valamit az ilyen dolgok. nekem elég a néhai megnyugvás hogy kellek valakinek, még ha csak dugást is akarok, azon kivül pedig csak pusztitom magam, mert tudom hogy senki számára sem vagyok fontos. a szabály az, hogy ha szeretnéd hogy valaki szeressen, akkor nem fognak, mert gyengének tartanak. mai napig magányos vagyok, és ez csak egyre rosszabb lesz, de legalább a bennem élő állat néha kiengedheti a gőzt, ha összejön egy dugás. ennyit tudok felmutatni, na meg az alkoholizmust :D
2013. jan. 3. 00:07
Kapcsolódó kérdések: