Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Likebike kérdése:

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok,15 éves fiú vagyok.Mindjárt 3 hónapja ismertem meg egy lányt egy kiránduláson Németországban,nagyon jól kijöttünk és el is csattant az első csók.Tőlem 35 km-re lakik,de felültem a buszra és elmentem hogy találkozzunk,sajnis csak ennyit tudtam tenni.Még áprilisban megkérdeztem h mi van koztunk,mert gondoltam h nem járunk még és mondta h kicsit több mint barátság és a járáson még gondolkodik.Hagytam időt neki,majdnem két hétig nem kerestem de végül igent mondott.Nagyon örültem neki!Amikor először mentem hozzá akkor virágot vittem neki,udvarias voltam,szóval próbáltam mindent jól csinálni.Mondta h örül h velem jár,az átlaghoz viszonyítva jó testem van,4 évig fociztam,majd két évig teniszeztem versenyszerűen de abbahagytam mind a kettőt sajnos(első sérülés,második meg nagyon sokba került),fél éve pedig gyúrni kezdtem súlyokkal,nyár végétől megyek terembe.

Egy focibajnokdágra mentünk a sulival,a busz pedug megállt annál a városnál ahol lakik.Pont megláttam őt,lesiettem és csókolóztunk és ölelkeztünk,kozben a csapattársaim tapsoltak meg ilyenek:)Hazaérve még beszelgettünk,egy szombaton,majd elutaztam 2 napig és csak kedden írtam rá.Éreztem,valami gond van mert úgy köszönt rám h "csá",ami nem jellemző rá.Kérdeztem h haragszik-e, mondta nem,de fura vagyok mostanában,rá se basztam 2 napig.Nekem ez rosszul esett,mert én tényleg úgy osztottam be az időmet h beszeljek vele,de az utazás során nem volt netem.Na mind1,kiengeszteltem,ez volt 1,5 héttel ezelott,szerdán.Csutortokon,penteken és vasárnap is ráírtam h hogy van,tudom,el volt utazva,de végül latta az uzeneteket vasarnap este de nem valaszolt.Azota beszeltem egy osztalytarsaval aki rajtam keresztul probalt beszelni vele de mondta h nem,és amikor a baratnoi szoba hoztak,azt mondta h "hallgassatok avval".Mintha egy állat lennék.Azota meg kerestem de semmi.Mit tegyek?Nagyon szeretem,de szar ez a helyzet és nem tudom mi tévő legyek😢😢

2016. máj. 21. 16:52
 1/10 anonim válasza:
Hány éves a lány?
2016. máj. 21. 17:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Mindjárt 15,de alkatilag és szellemileg sokkal fejlettebb,ha ez számít
2016. máj. 21. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem.
2016. máj. 21. 17:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszodat,de inkább kihagyom,nem vagyok olyan kedvemben.De ha akarod,megadom a receptjét,én is nagyon szeretem!😑😑
2016. máj. 21. 17:13
 5/10 anonim válasza:

Igen, hát manapság mindenki fejlettebb a koránál, vagy legalább is próbál az lenni vagy azt mondja magáról.

De ha tényleg ennyire ignorál, akkor szerinted ennek így van értelme?

2016. máj. 21. 17:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudom,csak tudjátok ez az első és kicsit rossz.Meg ha lenne rá oka hogy szakítson velem de nem,más lánnyal nem is beszélek/beszéltem rajta kívül.Meg jó ezeket leírni ide.Én csak azt ne értem hogy miért csinalta ezt egy napról a másikra,ok nélkül.
2016. máj. 21. 17:18
 7/10 anonim válasza:
100%

Itt bukik el az a kijelentésed, hogy érettebb a koránál.

Fiatalok vagytok még nagyon!

Ő is kezd belépni a tinédzser korba, egyre jobban azt fogja érezni, hogy mindenkinek tetszeni akar.

Nem akarja majd magát lekötni hosszú ideig..stb..

Nézd!

Én is 14 voltam, mikor az első barátommal összejöttünk.

Én nagyon szerelmes voltam, ő utólag belegondolva nem biztos.

Szakított is velem.. több mint fél év után...

Én teljesen kivoltam, úgy éreztem nem fogok kelleni senkinek..

És csak az járt a fejemben, hogy nekem viszont csak ő kell.

Pár hónap elteltével viszont áldottam az eget, hogy kidobott és a mai napig nem bánom, hogy szét mentünk.

Nem volt jó, nem működött!

Csak engem elvakított az első szerelem...

Mindketten jól jártunk a végén!

Szóval nem kell teljes kétségbeesésbe zuhanni! :)

2016. máj. 21. 17:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod!Igen,az a kijelentés tényleg nem passzol ide:).Igazad van,itt van a távolság is,még fiatalok vagyunk,szóval még van más alkalom a számomra is.Nem voltam kétségbeesett,csak új a helyzet de megszokom😀😀.Köszönöm még egyszer!
2016. máj. 21. 17:46
 9/10 anonim válasza:
100%
Sok szerencsét! ;)
2016. máj. 21. 17:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2016. máj. 21. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!