Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Szóval edzésre járok. Ott nagyon sok a fiú és van egy fiú aki az én legjobb barátom. Van egy másik fiú aki megkérdezte hogy összejönnék e vele. Én mondtam hogy bocsi de nem igazán vagy az esetem. Következő edzésen le...vázott ri...cozott... a legjobb barátom megverte (én nem akartam). Aztán pár hét múlva bocsánatot kért majd le akart tapizni. Egy másik fiú ,,mentett meg". Ez a fiú mostanában nagyon sokat beszélget velem. Nekem nagyon szimpi is. De a legjobb barátom azt mondta hogy iszik cigizik és néha füvezik is ez a fiú. És hogy rengeteg barátnője volt már ebben az évben. Most megkérdezte ez a fiú hogy szeretnék e vele járni. Mit válaszoljak? Velem nagyon kedves.
2016. máj. 14. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem több barátom is volt aki előtte cigizett, drogozott de abba hagyták. Ismerd meg előtte, beszélgess randizzatok és ha úgy van menyetek el valahova a legjobb barátoddal és a barát jelölteddel plusz pár emberrel valahova hogy megismerjék.
2016. máj. 14. 16:22
 2/3 Stark2000 ***** válasza:
Talán megérne egy próbát, bár.. ha azt megmondod neki, hogy nem tetszik, hogy cigizik, drogozik, iszik, és ezen ő változtat, illetve nem csak "egy" lány vagy / leszel neki, hanem "A" lány, akkor megérné megpróbálni. Csak persze, ezt előre nem tudhatod.
2016. máj. 14. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ilyen átlag könnyűvérű csajocska vagy akkor nyugodtan menj el vele. Akiknek eszük is van, nem csak használati tárgynak születtek azok nem állnak le ilyenekkel.
2016. máj. 14. 17:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!