Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akkor most hogy van ez? SOS
A legjobb barátnőm barátjával nagyon jóba lettem, ő lett a legjobb barátom mindent elmondhattam neki mindent meg tudtunk beszélni benne bíztam meg a legjobban ...véleményem szerint kölcsönös volt. Sokszor próbáltam nekik segíteni ha gondjuk akadt pl.: összevesztek..
És kibékültek...
Aztán egyszer amikor beszéltem a fiúval akkor olyan dolgokat írt ami nekem fura volt ..de nekem lehet h azért volt fura mert én többet éreztem iránta (de komolyan mondom h elfogadtam h csak barátok lehetünk mivel a barátnője volt a legjobb barátnőm ) Aztán a fiú mondta h ő észreveszi azt ha valakinek tetszik.. így kiderült h én többet érzek iránta... de megbeszéltük h ez kettőnk között marad és minden megy a régi kerékvágásba ...aztán egyre kevesebbet beszéltünk ..A barátnőjével már egyáltalán nem is köszön... A fiúval sem beszélek már ...
Szerintetek a barátnője tiltotta meg h beszéljen velem?
Mert szerintem önszántából nem tenne ilyet hisz tudja h a barátságunk fontos volt nekem ..és szerintem neki is... Mi lehetett a gond?
Légyszi normális válaszokat írjatok és ne haragudjatok a hosszú megfogalmazásért. :)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!