Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy srac akit kb 1 hónapja ismertem meg.Találkoztunk többször is..eddig mindigcsomot beszeltunk telefonon,de a legutolso talalkozas utan megvaltozott..valamikor ir..decsak annyit hogy bocsi hogy nem beszeltunk..de faradt volt..amikor meg en irok ra szinten faradt? mi lehet az oka?meggondolta magat? vagy csak tenyleg faradt, es mit kene most tennnem?? :(2016. máj. 10. 23:50
1/6 anonim válasza:
Hát tudja a fene... Lehet, hogy már nem érdekled igazán. Kérdezz rá finoman.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem csoda ha fáradt. Év vége, érettségi időszak, vizsgaidőszak. Nem tom hány éves.
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg tényleg fáradt.
Ha mélyebbre ásunk, lehet, hogy megismert egy másik lányt, vagy akárki mást, akivel jobban elbeszélget.
4/6 anonim válasza:
Velem is ez történt néhány hónapja...eleinte sokat beszéltünk, aztán már csak keveset válaszolt.:/ később tudtam meg, hogy azért, mert annyira tetszettem neki, hogy el akart felejteni, mert messze lakunk.:'(
Szerintem hagyd békén, ha akar valamit, majd ír!:)
5/6 anonim válasza:
Lefeküdtél vele vagy küldtél neki képeket a nunusrol vagy cickórol? mert ha igen érthető hogy leszar.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem egyik se :/ csak puszi volt a legtobb ami tortent
2016. máj. 11. 20:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!