Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen srácok?
Figyelt kérdés
olyan srác, akinek valóban fontos egy lány... és nem csak a saját vágyait/ szükségleteit szeretné kielégíteni... tudom erről, a lányok tehetnek, h ilyenek lettek a srácok... de van olyan srác, aki tényleg a szerelmet keresi és egy normális kapcsolatra vágyik és nem csalja meg azt akivel együtt van és alig várja h vele legyen...2016. máj. 7. 22:04
11/14 Wolf0101 válasza:
En a szeretteimet barmi aron megvedem, es en azt akit szeretek(viszonzatlan) soha sem csalnam meg, semmi penzert. Jah es ismerek olyan embert aki 18 eves es nincs baratnoje(nem is volt meg) es megis ha lenne es alkalma lenne megcsalni akkor fuvel faval oszefekudne
12/14 anonim válasza:
Igen, sok ilyen srác van.
Én is.
Ezek teljesen alapvető dolgok...
Az én legnagyobb vágyam és szükségletem az,hogy szeressek és viszont szeressenek. Ezt azért csak ki kell elégíteni egy lánynak :)
13/14 anonim válasza:
én pont hogy ilyen vagyok , meg is találtam azt aki hozzám illik 6 hónapja:))
15/f
14/14 anonim válasza:
Van, sőt általában mi vagyunk a lábtörlő/lelki szemetes amikor kirakjátok a nagy szerelmet az ajtón....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!