Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen srácok?
én pontosan ilyen vagyok (nem is mentem vele semmire) :)
17/f
Igen van, de már régen foglalt, mert nem kellett sokat keresnie a nagy szerelmet :D.
17F
Van. De a lány akit én szeretnék, foglalt.
20/f
Na ilyen választ se mertem még írni :D
Tulajdonképpen azok a fiúk, akiknek 14 évesen még nincs barátnőjük szinte mind ilyen és jó esetben mindig is ilyenek maradnak.
Remélem nem lőttem nagyon mellé
#8 vagyok még, mertem azt úgy írni, hogy 16 vagyok, de még nem volt barátnőm, mert tényleg az igazit keresem, és csak akkor közelednék valakihez, ha ő is ugyanígy érez (amit remélem észreveszek). Szóval akiben teljesen bízni tudok azért én is.
Akinek csak később lesz barátnője, nagyon fog rá vigyázni, tudni akarja, mi bántja és mindig azon lesz, hogy mosolyt lásson az arcán, mármint, igazán szívből fogja szeretni és csak őt, az ő boldogsága lesz a legfontosabb, vagy legalábbis én ilyen vagyok, csak ez alapján írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!