Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Léteznek még ilyen srácok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen srácok?

Figyelt kérdés
olyan srác, akinek valóban fontos egy lány... és nem csak a saját vágyait/ szükségleteit szeretné kielégíteni... tudom erről, a lányok tehetnek, h ilyenek lettek a srácok... de van olyan srác, aki tényleg a szerelmet keresi és egy normális kapcsolatra vágyik és nem csalja meg azt akivel együtt van és alig várja h vele legyen...
2016. máj. 7. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sajnos ritka a mai világban az ilyen, de még van, igen.
2016. máj. 7. 22:05
 2/14 anonim ***** válasza:

én pontosan ilyen vagyok (nem is mentem vele semmire) :)

17/f

2016. máj. 7. 22:08
 3/14 anonim ***** válasza:

Igen van, de már régen foglalt, mert nem kellett sokat keresnie a nagy szerelmet :D.

17F

2016. máj. 7. 22:10
 4/14 anonim ***** válasza:

Van. De a lány akit én szeretnék, foglalt.

20/f

2016. máj. 7. 22:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Létezik. Nem 16 évesen fogod megtalálni. Régi világban sem 16 évesen találtak egymásra azok, akik jóban-rosszban kitartottak egymás mellett és a másikat mindig támogatták.
2016. máj. 7. 22:16
 6/14 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok de a lányok mégis eltaposnak es kinevetnek... önbizalmam így is van de azért nem kellemes érzés... manapság nem ez kell nekik... 17/F
2016. máj. 7. 22:21
 7/14 anonim válasza:
Én pontosan ilyen vagyok, és a barátnőm 4 hónap után dobott...
2016. máj. 7. 22:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Na ilyen választ se mertem még írni :D

Tulajdonképpen azok a fiúk, akiknek 14 évesen még nincs barátnőjük szinte mind ilyen és jó esetben mindig is ilyenek maradnak.

Remélem nem lőttem nagyon mellé

2016. máj. 7. 23:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hogy 15 évesen nem e vagyok fiatal ilyen témához, de személy szerint mindig ilyen voltam. Én mindig próbáltam a lehető legrendesebb lenni. Az is igaz, hogy egyenlőre nincs is barátnőm, bár még nem panaszkodom.
2016. máj. 8. 00:13
 10/14 anonim ***** válasza:

#8 vagyok még, mertem azt úgy írni, hogy 16 vagyok, de még nem volt barátnőm, mert tényleg az igazit keresem, és csak akkor közelednék valakihez, ha ő is ugyanígy érez (amit remélem észreveszek). Szóval akiben teljesen bízni tudok azért én is.

Akinek csak később lesz barátnője, nagyon fog rá vigyázni, tudni akarja, mi bántja és mindig azon lesz, hogy mosolyt lásson az arcán, mármint, igazán szívből fogja szeretni és csak őt, az ő boldogsága lesz a legfontosabb, vagy legalábbis én ilyen vagyok, csak ez alapján írtam.

2016. máj. 8. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!