Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő exe minden esetben tabu?
Akkor is ha szeretjük egymást?
Persze azt mondja barátnőm hogy őt ez nem zavarná de tudom hogy kicsit féltékeny, Megértem.
Igazából ez kicsit összetett, mert amikor ő járt vele, már akkor tetszett nekem a fiú és ezt tudta jól. De már rég szakítottak és igazából nincsenek ők se rosszban(hisznek a szakítás utáni barátságban). Mindegy.
Szóval, nagyon gáz lenne ha összejönnénk?
Pontosan. Lányokra is ugyanúgy igaz a Tesókódex, akármennyire egy piti hülyeségnek tűnik, az a szabály, hogy "Tesó exe tabu" nagyon is helyes és örök.
Ha igazán jó barátok vagytok, akkor tabu. Ha mégis összejössz egy exével, akkor előbb utóbb valamelyiket el fogod veszíteni.
Ez nem szép dolog.
Már ha igazi barátnők vagytok ti.
De te tudod, dönts te magad!
Majd kibderűl, hogy fog utána viszonyulni a barátnőd hozzátok!!!
Hááát....
Voltam mar olyan helyzetbe,hogy jó haverom exevel jottem ossze..
Vegulis jo haverok maradtunk,de eleg szarul jottek ki a dolgok. Bunkosag volt tolem,teny. O is minden nap kerdezgette "h mizu velunk".. szoval szerintem nem eri meg :D lehet hogy joba maradnatok,de lennenek belole bajok,feltekenykedesek..
Utolsó!
Én voltam az, akitől el vetted a csajomat!!
Háát köszi...
Vissza jött már hozzám.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!